2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلت هورمونی باشه درمان نمیشه با اینا 

اول باید مشکلت حل بشه

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
موها درمیان یا دیگه نه؟ 

درمان کنی درمیان 

یکبار برای همیشه دوس پسر نامزد نیس،شوهر عقدی نامزد نیست دوران عقد میگن به بعد از عقد نه نامزدی 🥴نامزد یعنی خانواده دور هم جمع شدن با مهمونی یا بی مهمونی،رسما اعلام شده این دو نفر نامزد هستن
اره منم مزو تراپی رفتم خیلی بی تاثیر بود 

الکیه ، فقط کلی پول حروم کرد ، جالب اینجا بوده خود دکتره ک خانم بود و کلی عمل زیبایی کرده کف سرش پیدا بوده، اگه تاثیر داشت برا خودش میکرد

آدمها را آزاد بگذار در دوست داشتنت، در رها کردنت ، در فراموش کردنت ، خودت را در آغوش بگیر تو خود همـــه ای🤗
اره منم مزو تراپی رفتم خیلی بی تاثیر بود 

یه چیز چرتیه که بی حد 

۳۰  چهل تومن میتیغن که مثلا خون به جریان بیافته 

والا هند با اینکه گیاه خوارن و جمعیت بالاس و غذای همه عالی نیس و بهداشتو...ولی بیا زلف خانما رو ببین 

ماساژ سر و روغن درمانی معجزه میکنه 

برای رشد ریخته ها هم که کرچک که با فشار سرد گرفته شده باشه فقط

پریودم منظمه ولی کیست دارم چطور میشه؟ 

کیست فرق داره سندرم تخمدان پلی کیستیک یا همون تنبلی تخمدان خیلی الانا زیاد شده یکی ممکنه هیچ علاعمی نداشته باشه یکی هم ممکنه ریزش مو مو های زخیم زیر چونه پریودی نامنظم چاق شدن لکه های سیاه پشت گردن و کشاله رونا باید بری سونو بدی معلوم بشه 

کیست فرق داره سندرم تخمدان پلی کیستیک یا همون تنبلی تخمدان خیلی الانا زیاد شده یکی ممکنه هیچ علاعمی ...

اره موهای ضخیم زیر چونه دارم 🥺.. بعد که درمان شد برای رویش مجدد موهام باید چیکار کنم؟ در میان؟