2777
2789
عنوان

چه میوه هایی برای خوشگل شدن بچه خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6057 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا علم ژنتیک رو زیر سوال میبرید    

آخه همش ب ژنتیک نیس ک ی بخشی ب ژنتیک مربوطه

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 

عزیزم من اینا خرافاته بچه خب به پدر و مادر میره اگه خوشگل باشن بچه شون خوشگل میشه اگه نه وهرچی خلاصه بچه هم همون مدلی در میاد ولی من سیب و گلابی و انار شنیدم ولی میگم باز بستگی به ژن داره خوراک واسه اینکه مادر و بچه تغذیه خوبی داشته باشن بچه ضعیف متولد نشه

تنها تر از سکوتم 
مامانم سر من باردار بود انگور میخورد😂

😅حالا چ تاثیری داشت؟

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 

من ماه هشتم هرروز سوره یوسفو میخوندم برا سیب سرخ باور نمیکنی اگه بگم پسرم اینقد خوشگله ک نگو، از دختراهم خوشگلتره پسر بزرگم این طوری نیس

روزی غبار، ازروی الماس برداشته میشود👌🏻
گلابی. به تصویر بچه های خوشگل خیلی نگاه کن.

اره عکس و چهره هم خیلیا گفتن تاثیر داره

سلام به نظرم این مسئله به ژنتیک شما و همسرتون مربوط عزیزم اما من خودم سر دخترم سوره یوسف رو خوندم و سیب و پرتقال هم زیاد خوردم  به و نوشیدن آب هم تاثیر مثبت داره ان شاالله سلامت باشه نی نی تون

من ماه هشتم هرروز سوره یوسفو میخوندم برا سیب سرخ باور نمیکنی اگه بگم پسرم اینقد خوشگله ک نگو، از دخت ...

واقعا؟ چ جالب اینو نشنیده بودم مرسی ک گفتی عزیزم خدا پسرتو نگه داره برات😍

من ماه هشتم هرروز سوره یوسفو میخوندم برا سیب سرخ باور نمیکنی اگه بگم پسرم اینقد خوشگله ک نگو، از دخت ...

من ماه هشتم دو سه تا سیب رو میچیدم هر روز

با گوشی سوره ی یوسف رو پخش میکردم میخوند 🥲😇

ولی واقعا فک میکنم موثر بود

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی
سلام به نظرم این مسئله به ژنتیک شما و همسرتون مربوط عزیزم اما من خودم سر دخترم سوره یوسف رو خوندم و ...

ممنون عزیزدلم 😍