aramesh7679 مدیر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 932 عنوان بنظزتون چی بگیرم با این پول؟ | مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 61 پست سالگرد ازدواجمون نزدیکه .همسرم گفت ۴_۵تومن میده بهم که باهم بریم یه تکه طلا بگیریم.سرویس و النگو اینا دارم چون تازه عروسم. 1401/07/23 | 00:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
donya١٣٧٧ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1551 نصف شبی واقعا رد دادن اثرات گوشت خام خوردنشه ک الان داره اثر میکنه 😁 من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناسها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …
سلما۷۵ عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 2261 ب نظرم گوشواره بگیر چون انگشتر گرم بالا خیلی قشنگ میشه برای همتون :سلامتی ،آرامش،پول زیاد ….آرزو میکنم🙏🏻😉💜💙💚🧡💛❤️
farajiyasna عضویت: 1400/08/24 تعداد پست: 501 وای فقط اون کاربر بی ادب،براش گزارش بزنید خودشیرین خایه مال
سلما۷۵ عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 2261 اعصابم خورده امشب هر چقدممم خورد باشه خیلی زشت بود حرفت برای همتون :سلامتی ،آرامش،پول زیاد ….آرزو میکنم🙏🏻😉💜💙💚🧡💛❤️
aramesh7679 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 932 تو چی خریدی واسش؟! یه پافر و یه کفش.البته کفش برای تولدشه چون نزدیکه مناسبتاش.باهم شد۲۲۰۰.....شش ماه اول سال پول جمع میکنم شش ماه دوم سال تولد و سالگرد داریم🤣ولی ادم باید ساده بگیره وگرنه سخت میشه
سلما۷۵ عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 2261 خودشیرین خایه مال ی تنه داری ب همه میرینی ولی جای اشتباهی اومدددددی عزیزم ، مام بی ادبی بلدیممممما برای همتون :سلامتی ،آرامش،پول زیاد ….آرزو میکنم🙏🏻😉💜💙💚🧡💛❤️
aramesh7679 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 932 برو پیج سنجاق روببین با این قیمت همه چیز داره ،همه شون هم قشنگن سرچ کنم پیج سنجاق؟
aramesh7679 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 932 اول اینکه مبارکت باشه و ایشالا خوشبخت بشی دوم اینکه گوشواره یا دستبندیا انگشتر ممنونم عزیزدلم
donya١٣٧٧ عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1551 اعصابم خورده امشب ببین اثرات گوشت خام خوردنته اون کرم ها ک بهت گفت زدن به مغزت احتمالا خودتو درمان کن من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست🤌من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست💜💜💜⏺ روانشناسها میگن، ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺘﺶ ﺩﺍﺭﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻋﺸﻘﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺩﺷﻤﻨﺖ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﻗﺪﺭﺗﺖ ﺭو ﺍﺣﺴﺎﺱ کنه. ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﺷﺨﺼﯽ ﮐﻪ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﺗﺮﮐﺖ ﮐﺮﺩه ﺑﻮﺩ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﭘﺸﯿﻤوﻧﯽ کنه.ﺍﮔﺮ ﺑﺎ ﻏﺮﯾﺒﻪﺍﯼ ﺭﻭﺑﺮﻭ ﺷﺪﯼ، ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻥ ﺗﺎ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﭘﺎﺳﺨﺖ ﺭو بده.لبخند، ﺭﻣﺰ ﻣﻮفقیت تو در زندگیه …
ستونم عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 639 یه پافر و یه کفش.البته کفش برای تولدشه چون نزدیکه مناسبتاش.باهم شد۲۲۰۰.....شش ماه اول سال پول جمع می ... عا خوب گرفتی👏💖تا میای جمع کنی یا ولنتاینه یا سالگرده یا تولد یکیه😂 هر وقت نبودی ، همه چی قشنگ شد!
aramesh7679 مدیر استارتر عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 932 عا خوب گرفتی👏💖 تا میای جمع کنی یا ولنتاینه یا سالگرده یا تولد یکیه😂 بخدا اره همش مناسبت.جرئت ندارم برم تقویم ببینم روز مادر روز پدر کیه