2777
2789
عنوان

دعا برای حفظ آبرو و رسوا نشدن؟؟

30013 بازدید | 34 پست

چی می‌شناسید؟

چ ذکری بگم؟

چیکار کنم ؟؟؟؟

خواهشا نپرسین چی شده فقط بگین چه چیزی بخونم و بگم خوبه 😭😭😭 به حق همین شب هم دعا کنین واسم یا صلوات بفرستین خواهشاااا ب دعای شما نی نی سایتیا اعتقاد دارم ❤😭

یا ستارالعیوب  

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صلوات حضرت زهرا سلام الله علیها 530مرتبه پشت سرهم 

پدرم یک کارگر ساده بود که با دست های زخمی و پینه بسته به رحمت خدا رفت.     ختم صلوات انجام میدم.لطفا اگه کسی خواست پیام بده. هر هزارتا صلوات پانزده هزار تومن. از اونجایی که بعضی از دوستان کم لطفاً با عرض شرمندگی اول پول میگیرم بعد. برای آقایون هم نه ختم. صلوات نه قرآن... انجام نمیدم.‌انجام دادم پول ندادن هیچ .حذف کاربری هم زدن

دعای مقاتل ابن سلیمان بخون

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم

یا ستارالعیوب

من مادری هستم از تبار لرستان🤩خدالایقم دونست بهم دوتا فرشته پاک داده که کل روزگارموباهاشون تقسیم کردم❤️خداشکرت بخاطر همسرم و گل دخترام😍توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونو داری😍#الله

هیچی مثل ایه الکرسی معجزه نمیکنه

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

حفظ آبروی در معرض خطر 

به جهت حفظ عزت و آبرو و شخصیت 

۴۱ بار سوره حمد را بخواند سپس 

۱۳ بار این دعا را بخواند 

« یا مُفَتِّحُ فَتِّح یا مُفَرِّجُ فَرِّج 

یا مُسَبِّبُ سَبِّب یا مُیَسِّرُ یَسِّر 

یا مُسـهِّلُ سَهِّل یا مُدَبِّرُ دَبِّر یا 

مُتـمِّمُ تَمِّم بِرَحمتک یا ارحمَ الراحمین» 

منابع: ارتباط با خدا

ادرس کانال👇👇

@mahdiifatemeh313

💢فعالیت های کانال ختم های فوق مجرب صرفا جهت کسب اجر معنوی است