2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شش ماهه

منم یازده روزه کاشت کردم ، داره کم کم میریزه خیلی استرس دارم میترسم وقتی ریخت همش در نیاد نمی‌دونم بعد چهار ده روز چ ویتامینی یا چ چیری بزنم بهش میشه راهنماییم کنی عزیزم این ک الان ابروهات در چ حاله ؟ راضی هستی یا نه ؟ و الان تو فاز ریزش هستی یا رویش ؟

تا خدابنده نواز است به خلقش چه نیاز....
مال منم ریخت ولی دوباره دراومد من رفتم کربوکسی تراپی کردم دراومد ویتامین خود دکتر. بهت میده اصلا نگر ...

ب من بیوتین پپانتن و زینب و هیرویت داده فقط ، بعد چهار ده روز چی زدی ب ابرو هات

ب من بیوتین پپانتن و زینب و هیرویت داده فقط ، بعد چهار ده روز چی زدی ب ابرو هات

نگران نباش منم کاشت کردم ۳بار تو فاز ریزش میره ولی دوباره در میاد برای منم هیر ویت داد و یه جلسه مزوتراپی که روی پکیج اش رایگان بود انجام داد م من حدودا یکساله کاشت کردم 

نگران نباش منم کاشت کردم ۳بار تو فاز ریزش میره ولی دوباره در میاد برای منم هیر ویت داد و یه جلسه مزو ...

به منم مزوتراپی گفته بعد چهل روز بیا ولی رایگان نیست , شمام چیری نزدی ب ابروهات ؟

به منم مزوتراپی گفته بعد چهل روز بیا ولی رایگان نیست , شمام چیری نزدی ب ابروهات ؟

نه فقط یه جلسه مزوتراپی کردم اونم چون رایگان بود رفتم میگن کمک میکنه تقویت میشه کلا کارش خوب بود پر تراکم کاشت کرد با اینکه ۳بار رفت فاز ریزش ولی غیر طبیعی نبود الان که دیگه قشنگ جا افتاده  خوب و عالی شده فقط رشدش زیاده که اونم یه دقیقه وقت همش میخواد مرتبش کنم