naz_12 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 2179 عنوان خیلی عصبیم بیان ارمم کنید شوهرم رفته عروسی گوشیم خاموش کردع 392 بازدید | 42 پست من چیکار کنم با این بی فکریاش گوشیو خاموش کردع من زنگ نزنم با خیال راحت تا هروقت بمونه 1401/07/22 | 01:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mismelody عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 2709 بنده خدا حلوای قهوه ای دوسداره یا زرد؟باید فاتحه خودشو بخونه مِلــودیتونَم♬ ما برای کسی که حالمان را بفهمد جان میدهیم
لواشک09 عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 606 عروسیا تا دو سه طول میکشه بذار خوش باشه بابا انقد گیرندین واسه اعتماداي الکي تاوان هاي سختي دادیم!🍂
نیلوفرخاانوووم۲ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 475 چرا حق نداره یک شب خوش باشه؟؟؟ قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
نیلوفرخاانوووم۲ عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 475 عروسیا تا دو سه طول میکشه اره دقیقا ۱ و نیم تازه شام میدن قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
باران_آبی عضویت: 1400/05/13 تعداد پست: 10360 عروسی کیه شما نرفتی خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
ninaaaaaaa عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 588 ولش کن بابا😂 خود خارجیا وقتی خیلی از یه چیزی تعجب میکنن میگن «ابلفضی؟» بعد شما راه به راه میگین ریلی؟ ریلی و مرگ :/
afsaneh___67 عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 24059 خب چکارش داری زنگ میزنی؟وقتی میدونی رفته عروسی و معمولا تا دیروقت طول میکشه
لواشک09 عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 606 اره دقیقا ۱ و نیم تازه شام میدن عروسی همسایه ما تا ساعت چهار صب بود واسه اعتماداي الکي تاوان هاي سختي دادیم!🍂
کوه_تجربه عضویت: 1400/07/04 تعداد پست: 498 یادمه فامیلمون این حرکت رو زنش زد زنشم رفت همون عروسی نشست جلو روش🤣🤣🤣البته عروسی تو باغ بودا مختلط
naz_12 مدیر استارتر عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 2179 چرا حق نداره یک شب خوش باشه؟؟؟ یعنی چی چه لزومی داره الان داره از یکم میگذره فک کنم تا سه چهار اونجاس
65sahar65 عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 1586 حالا من هر روز به اقامون میگم برو جشن و عروسی و واسه خودت صفا کن نمیره .