فکر نکنم بتونم برم خرید، دکتر گفته تا آخر بارداری باید استراحت کنی. آره اینترنتی هم میشه، ولی من اصل ...
اگه تهرانی برو انبار آقا بزرگ... تو یکی دو ساعت همه چیز میتونی بخری.. بعد جای نشستن داره میتونی بشینی مامانت یا شوهرت مدلا را بیاره انتخاب کنی.. من انشاالله جنسیت نی نی معلوم بشه میرم
دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم ۳۵ هفته آمپول ریه هم زده بودی یا نمیخواد؟؟؟❤️🌸🌸
نه من اصلا نمیدونستم زایمان زودرسه، همه چیه بارداریم نرمال بود و مشکلی نداشتم. درد زایمان طبیعی گرفتم و به دکتر خبر دادم و رفتم بیمارستان و زایمان کردم. ولی خداروشکر بچه ام مشکل ریه نداشت و تو دستگاه نرفت اصلا
بخاطر تحرک زیادم میتونه باشه؟؟؟🤕🤕 منم استراحت مطلق بودم ولی وقتی توآنومالی گفت همه چی عالیه و ...
من از اول بارداری اوکی بودم شرایطم نرمال و حوب بود ، همه کارامو انجام ن
میدادم ، مسافرت خرید ولی تو انومالی یه دفعه گفتن سرویکس کوتاه شده. دکتر هم گفت کوتاه شدن دهانه رحم هیچ ربطی به هیچ چیزی نداره. خود رحم بعضی وقتا این واکنش رو از خودش نشون میده. خودمم تو اینترنت خیلی خوندم دلیلشو پیدا کنم، ولی تو اونام حرف دکتر منو نیزد
خداروشکر عزیزم حتما زیاد تحرک داشتی که نی نی زود اومده😅❤️🌸
واقعا دلیلشو آخرسر نفهمیدیم برای چی بود. نه تحرک نداشتم ولی همیشه تاریخ سونوم یا تاریخ پریود تقریبا یک ماه اختلاف داشت. ولی دکتر میگه مبنا بر اساس تاریخ سونو هست