دقیقا. منم تمرکزم روی رابطه دوستانه با دخترمه و مسایل مهمتر .
منم
از وقتی دختردار شدم قرارم با خودم همین بود، خدا کمکم کنه بشم نزدیک ترین و پایه ترین رفیقش
🏴با آل علی هر که در افتاد وَر افتاد🏴یا حیدر کرار زند نقش به زودی بر پرچمِ سبزِ عربستانِ سقوطی🤩✌ ما برای بااااورهایمان جان میدهیم و به مرگ لبخند میزنیم ✌🤩 شما چی؟؟😉
چرا جدیدا این طوری شدن بچه ها من خیلی منظبت و حساسم
اینقدرخودت واذیت نکن یه ذره بهم ریخته هم باشه مشکلی پیش نمیاد فقط یکبارتوعمرت میتونی ازنه سالگی دخترت لذت ببری دیگه این روزابرنمیگرده الکی اعصاب خودت وبهم نریز
انشالله حتما میشه. سن نوجوونی خیلی حساسه. از حالا باید شروع کنیم.من پیشرفت اینده بچه خیلی مهمه برام
ممنونم 🌸
ان شاءالله همه ی پدر ومادرها عاقبت به خیری بچه هاشون رو ببینن❤
🏴با آل علی هر که در افتاد وَر افتاد🏴یا حیدر کرار زند نقش به زودی بر پرچمِ سبزِ عربستانِ سقوطی🤩✌ ما برای بااااورهایمان جان میدهیم و به مرگ لبخند میزنیم ✌🤩 شما چی؟؟😉
نه این حرفها نیست به خدا. اتفاقا خدا رو شکر بچه ها روز به روز بهتر میشن. من دهه شصتی ام همه اسیب دیده و دل مرده بودیم، بچه کوچکتر رو میدادن بزرگ میکردیم، کار خونه کمک میکردیم....
ممنونم 🌸 ان شاءالله همه ی پدر ومادرها عاقبت به خیری بچه هاشون رو ببینن❤
انشالله. من الان کارمندم. همه جور ادمی رو میبینم. اصلا نمیشه گفت اونکه مرتبه موفق شده یا راحت تره. حالا شلخته هم نباشه اما زیادی دربند مرتبی خونه بودنم ادمو اذیت میکنه
دخترای منم همینطوری بودن جای پانبودتواتاقشون یه جامیخواستیم بریم یه ساعت دنبال لباساشون میگشتن منم اصلابه روخودم نمیاوردم که براشون جمع کنم یعنی همسرم دیگه اجازه ندادبراشون جمع کنم دیگ کم کم خودشون خوب شدن یکم بایدصبوری کنی