2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 92 پست
اره واقعا ادمای متعهدی ان فقط روی همه چیز سخت گیرن اونم عادت شغلیشونه که خونه رو مثل پادگان میبینن🤐 ...

همسر من سختگیر نیست فقط خونوادشو دوس داره این اذیتم می‌کنه دوستاشم خیلی عالین اما خب قوانین سختگیرانه دارن اکثراً.

اکثرا اونایی که میرن سمت سپاه بسیجیا و مذهبی ها هستن  من همش حس میکنم اینجا ارتش و سپاه رو اشت ...

نمیدونم والا بستگی به ذات داره من تا حالا نظامی که دو زن یا اهل زنبازی باشه ندیدم ولی یه شغل شریفی هست میترسم اسمشو ببرم تعلیق شم اکثرا چندتا زن و صیغه ای دارن

مهربونا یه صلوات برام میفرستین که زودتر عروسیمونو بگیریم و خوشبخت شیم؟ مرسی خوشگلا 🥺🥰                             لینک حذف تاپیک

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم والا بستگی به ذات داره من تا حالا نظامی که دو زن یا اهل زنبازی باشه ندیدم ولی یه شغل شریفی ه ...

زن باز بودن یا نبودن تو همه مشاغل هست موضوع بحث من سر تعصبات دینی بود ، هر کسی که باهاشون ازدواج میکنه باید بپذیره ،من از جانب خودم گفتم برای من قابل پذیرش نیست

برای کسی هم که خودش قلبا همچین اعتقاداتی نداره ،زندگی میشه جهنم 

زن باز بودن یا نبودن تو همه مشاغل هست موضوع بحث من سر تعصبات دینی بود ، هر کسی که باهاشون ازدواج میک ...

ببین من خودمم کافر نیستم حجاب دارم نماز میخونم و روزه هم میگرم ولی خوب به عمرم نماز جمعه نرفتم حتی مسجد م شاید سالی ی بار ی مراسمی چیزی بودع رفتم ولی حس میکنم خیلی باهم فرق داریم اون تو ی دنیا دیگس

ببین من خودمم کافر نیستم حجاب دارم نماز میخونم و روزه هم میگرم ولی خوب به عمرم نماز جمعه نرفتم حتی م ...

اوکی پس آدم معمولی هستی ، ولی طاقت داری هر هفته با شوهرت بری نماز جمعه ، دعای ندبه ، راهپیمایی ، به زور چادر سر دخترت کنی ؟ دائم حرف شوهرت از نظام و نمیدونم چی چی باشه ؟! برای من کلا نشدنیه ، ببین، نگاه کن تو میتونی 

اوکی پس آدم معمولی هستی ، ولی طاقت داری هر هفته با شوهرت بری نماز جمعه ، دعای ندبه ، راهپیمایی ، به ...

ن بخدا نمیتونم راهپیمایی هم ب عمرم نرفتم 😂خودم چادر سرم میکنم ولی دوست ندارم بعدا اگه دختر دار شدم زوری چادر سرش کنه