2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1550 بازدید | 92 پست
اینا همه اهل صیغه ن… اگه ۴ تا رو نتونن بگیرن حتما صیغه میکنن میتونی تحمل کنی؟

واااا چه حرفا دارین میزنین 🤐🤐 خواهشا دیگه از خودتون جو درست نکنید کسی که اهل صیغه است ذاتش خرابه ربطی به شغل نداره

مهربونا یه صلوات برام میفرستین که زودتر عروسیمونو بگیریم و خوشبخت شیم؟ مرسی خوشگلا 🥺🥰                             لینک حذف تاپیک

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اینو دیگه نشنیده بودم

عزیزم این حرفا چرته چون وضع مملکت اینجوری شده همه چپ شدن با این شغل و دارن جوسازی میکنن🥲

مهربونا یه صلوات برام میفرستین که زودتر عروسیمونو بگیریم و خوشبخت شیم؟ مرسی خوشگلا 🥺🥰                             لینک حذف تاپیک
واااا چه حرفا دارین میزنین 🤐🤐 خواهشا دیگه از خودتون جو درست نکنید کسی که اهل صیغه است ذاتش خرابه ر ...

والا 😁

خدایی متعهد تر هستن .

تو اداره همسرم یکیشون صیغه کرده بود بین2000نفر انداختنش بیرون حالا در مقایسه با مردای بیرون بسنجیم.

من نمیگم خوبن سختگیر زیاد بینشون دارن اما قدیمی ها معمولا این مدلی هستن جدیدیا نه بازم باید بشناسی

ببین بستگی به خانواده و عقاید طرف داره که چقدر مقید باشن وگرنه ربطی به شغلشون نداره ولی اکثرا اخلاقا ...

اکثرا اونایی که میرن سمت سپاه بسیجیا و مذهبی ها هستن 

من همش حس میکنم اینجا ارتش و سپاه رو اشتباه میکنن ، ارتشیا اینجوری نیستن ولی سپاهیا ۱۰۰ درصد همینن ،حتی یه استثنا هم ندیدم 

وگرنه عموی خودم ارتشیه و اصلا بینشون تعصب و این چیزا نیست

والا 😁 خدایی متعهد تر هستن . تو اداره همسرم یکیشون صیغه کرده بود بین2000نفر انداختنش بیرون حالا د ...

اره واقعا ادمای متعهدی ان فقط روی همه چیز سخت گیرن اونم عادت شغلیشونه که خونه رو مثل پادگان میبینن🤐🥲😂