بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
متاسفانه دیر میخوابه ولی 12 ساعت ولش کنی خوابه. مثلا 2 شب میخوابه تا یک و دو ظهر غذاش خیلی ...
این بده واقعا وقت خوابشو حتما درستش کن چون وقت خوابش به موقع نیست پس صد درصد هم تو تغذیش تاثیر میزاره سه وعده اصلی به وقت خودش بده بیشتر تاکیدتم تو غذا باشه شیر رو کم کن
اگه زود بخوابه مثلا ساعت 10 بخوابه ساعت 2 بیدار میشه تا 4 و 5 ولی واقعا باید درست بشه چطوری ...
با شناختی که از بچتون دارین باید روند خوابشو تغییر بدین پس نمیتونم بگم اینکار کن ولی با این روش خواب بزرگتر شه کار شما مشکل میشه حتما عوض کن برنامه خواب وتعذیه کودکتون رو براش عادت بشه محال میشه که کودکتون عوض کنید من سه سال درگیرم خواب کودک هسم تازه سه ماه خوابشو درست کردم من خیلی عذاب کشیدم برا شیر عجله نکن هنوز وقت داری برا قطع کردن با بازی کردن با کودکت خیلی چیزا رو میتونی به راحتی کودکتو از شیر یا پوشک بگیری