2777
2789
عنوان

وزن و قد بچه 18 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 22974 بازدید | 52 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه جالب تخم مرغ و نخودچی رو خیلی دوست داره 

همکار شوهرم دوقلو پسر داره,یکیش قد بلنندد یکی متوسط.

اگه گفتی راز این قدبلندی تو چیه؟ اینه اونکی ک قد بلندددتری داره هرروز تخم مرغ خورده😂 حالا چ املت چ ابپز چ نیمرو.

منم پسرم 28ماهشه.

متاسفانه دیر می‌خوابه ولی 12 ساعت ولش کنی خوابه. مثلا 2 شب می‌خوابه تا یک و دو ظهر  غذاش خیلی ...

این بده واقعا وقت خوابشو حتما درستش کن چون وقت خوابش به موقع نیست پس صد درصد هم تو تغذیش تاثیر میزاره سه وعده اصلی به وقت خودش بده بیشتر تاکیدتم تو غذا باشه شیر رو کم کن

همکار شوهرم دوقلو پسر داره,یکیش قد بلنندد یکی متوسط. اگه گفتی راز این قدبلندی تو چیه؟ اینه او ...

چقدر خوب آفرین

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
این بده واقعا وقت خوابشو حتما درستش کن چون وقت خوابش به موقع نیست پس صد درصد هم تو تغذیش تاثیر میزار ...

اگه زود بخوابه مثلا ساعت 10 بخوابه ساعت 2 بیدار میشه تا 4 و 5

ولی واقعا باید درست بشه 

چطوری از شیر بگیرمش 

می‌چسبه بهم میگه می می 

همکار شوهرم دوقلو پسر داره,یکیش قد بلنندد یکی متوسط. اگه گفتی راز این قدبلندی تو چیه؟ اینه او ...

ماشالله خدا حفظش کنه الهی 

۱۸ ماهگی ۱۱ کیلو و ۸۰۰ عالیه وزنش  پسر من ۱۸ ماهه س ۹  کیلو و نیمه

ممنونم عزیزم. آخه یکی جلوتر از ما بود 12 و 800 بود یا 13 و 800 بود. ماشالله درشت و قد بلند. 

ممنونم عزیزم. آخه یکی جلوتر از ما بود 12 و 800 بود یا 13 و 800 بود. ماشالله درشت و قد بلند. 

ب ژنتیک و پدر و مادر هم بستگی داره

الان بچه شما ماشالله عالیه از نمودار سبز وسط خیلی بالاتره

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
میشه بگی در طول روز چی میخوره.؟

والا همش شیر خودمو میخوره. هر شب یه دونه تخم مرغ یا دو تا تخم بلدرچين رو بهش میدم خوب میخوره 

برنج رو چند قاشق میخوره ولی عاشق ته دیگه

شیر پاستوریزه هم تو لیوان نی دار میریزم یه کم میخوره

ولی عذابم میده یا خوردنش

اگه زود بخوابه مثلا ساعت 10 بخوابه ساعت 2 بیدار میشه تا 4 و 5 ولی واقعا باید درست بشه  چطوری ...

با شناختی که از بچتون دارین باید روند خوابشو تغییر بدین پس نمیتونم بگم اینکار کن ولی با این روش خواب بزرگتر شه کار شما مشکل میشه حتما عوض کن برنامه خواب وتعذیه کودکتون رو براش عادت بشه محال میشه که کودکتون عوض کنید من سه سال درگیرم خواب کودک هسم تازه سه ماه خوابشو درست کردم من خیلی عذاب کشیدم برا شیر عجله نکن هنوز وقت داری برا قطع کردن با بازی کردن با کودکت خیلی چیزا رو میتونی به راحتی کودکتو از شیر یا پوشک بگیری

با شناختی که از بچتون دارین باید روند خوابشو تغییر بدین پس نمیتونم بگم اینکار کن ولی با این روش خواب ...

واقعا ممنونم از راهنماییت حتما ساعتش رو تغییر میدم.