2777
2789
عنوان

وزن و قد بچه 18 ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 22973 بازدید | 52 پست
آخه دوستام قد بچه هاشون 84 و 88 بود  بعد قد پسرم دقیقا روی نموداره دوست دارم یه کم بالای نمودا ...

قد یکسالگیش چقد بود ؟؟ پسر منم امروز واکسن ۱۲ ماهگیشو زد قدش ۸۰ وزنشم ده و خورده ای بود همسرم هی میگه خیلی کوچیکه 

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر منم چند روز پیش هجده ماهگیش بود... قدش ۸۳ وزنش 1۱ و سیصد 

۱۲ ماهگیش چقد بود ؟؟

مردم همان قدر شما را دوست دارند که شما خودتان را دوست دارید.شما خالق واقعیت و زندگی خود هستید . 🌹🌹🌹🥰🥰🥰
دختر منم چند روز پیش هجده ماهگیش بود... قدش ۸۳ وزنش 1۱ و سیصد 

الهی عزیزم پس مثه همن. 

پسرم خیلی بد غذاست. سیب زمینی سرخ کرده و نیمرو رو خوب میخوره ولی بقیه رو نه

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
یا خدا.دخترم ماه دیگه واکسن ۱۸ ماهگی داره.از واکسن یه سالگیش تو فکر این واکسنم.بچه تون خیلی اذیت شد؟

آره واقعا واکسن سختیه. یه دو سه روزی 24 ساعته درگیری. ولی دیگه تمومه تا 6 سالگی

تغذیه خوب وخواب به موقع خیلی تاثیر داره سعی کن تغذیه وخوابش خوب باشه تاثیرشو میبینی هم قد هم وزن

متاسفانه دیر می‌خوابه ولی 12 ساعت ولش کنی خوابه. مثلا 2 شب می‌خوابه تا یک و دو ظهر 

غذاش خیلی کنه به شدت وابسته است به شیر خودم

گلم کارتشو نگاه کردم  قدش ۷۸ بوده  یک سالگیش وزنشم ده نبوده ۹ و نیم بوده

آهان ممنونم عزیزم 🌺🌼⁦❤️⁩