2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید خیلی حالم بده🥲

397 بازدید | 33 پست

من کار ریمو ابرو انجام میدم  چند بار انجام دادم مشکلی پیش نیومده و حتی برا یکی از مشتریام بعد دوجلسه پاک شد 

ولی ی مشتری اومد نصفه ابروشو خواست پاک کنه هی عجله داشت میگف ی جلسه پاک بشه من یکم بیشتر براش کار کردم 

عکسشو ک برا استادم فرستادم گف یکم زیاد کار کردی  

بیاید پایین

از اونروز هر وقت این مشتری بهم پیام میده از استرس ی حال بدی میشم گفتمش مراقبتا ب شدت مهمن گف انجام میده ولی ترمیم کننده معمولی گرف قرص اناهیلم نخورد گف تو اقدامم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از اونروز هر وقت این مشتری بهم پیام میده از استرس ی حال بدی میشم گفتمش مراقبتا ب شدت مهمن گف انجام م ...

ینی چی؟پوستش خراب شده؟

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

الان زخماش ریختن نگم براتون ک هی منو میترسوند برا زخماش خودمم واقعا. ادم حساس و ترسو و مسئولیت پذیریم الان تو روند درمانشه ولی میگه یکم فرورفتس دست میزنم خیلی میترسم همش دلم اشوبه

تاکید کن ترمیم کننده خوبو بگیره

و اینکه دفعات بعدی ب اصرار مشتری کار نکن کار درستو انجام بده

اگ فردا بد بشه همون مشتری میتونه شکایت کنه

حالا ان شا الله خوب میشه

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
خوب عزیزم پیش اومده و بهترین کار اینه پیگیرش باشی تا درمان کاملش تا مطمئن بشی و هم مشتریت بهت اعتما ...

اره من هر وقت بهم پیام میده کلی راهنماییش میکنم و درجا جوابشو میدم خودشم زن جوونیه باز خیلی مهربونه هرچی میگمش میگه چشم انجام میدم خدااااکنه هیچیش نشه و پوستش خوب ترمیم بشه همش تو ذهنمه 

تاکید کن ترمیم کننده خوبو بگیره و اینکه دفعات بعدی ب اصرار مشتری کار نکن کار درستو انجام بده اگ فر ...

ترمیم کننده خوب بهش معرفی کردم گف گیرم نیومده حالا مدیلنم گف خوبه داره استفاده میکنه

عزیزم خداییش میشه ابرو رو کامل ریموو کرد ! یعنی پوست نسوزه قرمزیه زخمش نمونه

اره قرمزی میره با هیدروکورتیزون ولی گف دست میکشم حس میکنم هنوز فرورفتگیو  برا همین منو انداخته ب ترس 

اره من هر وقت بهم پیام میده کلی راهنماییش میکنم و درجا جوابشو میدم خودشم زن جوونیه باز خیلی مهربونه ...

عزیزم نگران نباش اتفاق بدی نمیفته ، راضی میمونه ازت 

خدا ب دلت نگاه میکنه 

دیگه تجربه شد برات ، ان شاء الله بدرخشي🌸