2777
2789
عنوان

کورتاژ تشخیصی +هیسترسکوپی

548 بازدید | 13 پست

۳۸روز پیش بعلت ضخامت دیواره رحم کورتاژ تشخیصی شدم وهیسترسکوپی بخاطر پولیپ.ولی هنوز خونریزی قطع نشده.قرص دوفاستون هم تجویز شده.سنم۳۸سال است.ممنون میشم راهنمایی کنید .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اگه یادت باشه دیشب در مورد فیلمی که قسمت اخر بود حرف زدم من فکر کردم حبیب قراره بچه هارو بگیره و بره خارج ولی امروز دیدم هم چک هارو به سیمین داد هم رفت دیدنش تو بیمارستان بعدشم که دوست احمد دستگیرش کرد بعد اون سکانس فرودگاه که نشون داد دختره از خارج اومد حبیبم اومد دنبالش من فکر کردم حبیب میره دختره میاد بعد سهیلا با یه پسره کار میکرد که احمد بهش گفت من چیز خوبی ازش ندیدم و پسره رفته زندان سهیلام گفت نمیدونستم و وقتی برگشت و رفت سرکار به پسره گفت تو هم لنگه ی حبیبی یعنی سهیلا از پسره هیچی نمیدونست و پسره گفت به خاطر چک برگشتی رفتم زندان ولی سهیلا باور نکرد 

سهیلا میخواست با سعید که پسر عمه اش بود ازدواج کنه ولی دید پاش قطع شده بیخیال شد 

برای ا لین بار تعریف درستی از حس ارضا اراعه دادی دقیقا اونیه که گفتین . تاپیک ترکید نشد اونجا بگم ای ...

مگه چند بار گفته بودم😁ک الان اولین بارم بود درست گفتم😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂معلومه سوختی.😂😂😂😂😂😂چون پست من راجع به بیماری هست هرچی دلت میخواد صدا بزن ...

اها موقعی ای ک گزارش توهین دادم معلومت میشه 

﮼ٺو قشنگ ٺرین قسمٺ سࢪنوشتمےA