2454
2563

یه نوزاد دو ماهه دارم

فکر میکنم اشتباهی قرص آرامبخش خورده

بی حال و منگه

نمیتونه ادرار کنه مدفوع کنه و شیر نمیخوره 

همه‌ش بیخاله و خواب

یهو گریه میکنه

چیکارش کنم؟ اگه شوهرم بفهمه‌ حواسم نبوده و سهل انگاری کردم منو میکشه

من بهش قرص ندادم اما مساله اینه که میوفته گردن من که چرا حواست نبوده

اگه فردا آزمایش بده توی آزمایش معلومه؟

دارم میمیرم تو رو خدا کمک کنین دعا کنین چیزیش نشه پسرم

بچه‌ها عکس‌های تولد آراد عالی شده و واقعا راضی بودم، عکاسشو از سایت عکس پرینت چاپ کردم امروز به دستم رسید. یه آلبوم عکس دیجیتال کودک خوشکل هم دارن که میخوام سفارش بدم چون قیمتش واقعاً مناسبه

من یه کد هم ازشون دارم که اینطوری ارسالشون هم رایگان میشه شمام خواستین استفاده کنید، کد تخفیف: bbz35ti

برای خرید و دیدن محصولاتشون اینجا کلیک کنید

نوزاد دو ماهه چه جوری خودش قرص خورده اصلا نمیتونه اون قرص رو قورت بده

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد ۳ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 
2564
2456

چطور اشتباهی خورده. اگه حالش خوش نیست سریع ببر دکتر . به این چیزا فکرنکن.به دکتر هم بگو احتمالش هست اشتباهی قرص داده باشی ختی قرص رو ببر. بزار سریع آزمایش بدن و بچه رو نجات بدن. د بجنب 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
2568
مطمئنی قرص خورده؟ ..سریعتر ببرش دکتر ..اینقدخونسرد نباش جون بچت مهمه یا عصبانیت شوهرت

بردم دکتر

دکتر چرت و پرت بهم گفت اومدیم خونه

قرار شد اگه خوب نشد تا ظهر فردا ببریم بیمارستان

یه احمق از خدا بب خبری گداشت دهنش اما میوفته گردن من ک چرا حواست نبوده البته میگه اشتباهی دادم

کی؟ خب اگه مطمنی سریع برسونش دکتر دختر با جون بچت بازی نکن

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد یه سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

قرص آرامبخش دادی یا تریاک؟ هر چی دادی ببرش اورژانسی بیمارستان.همین الان زنگ بزن آمبولانس بیاد تا زبونم لال بچه نرفته کما. آخه بزرگترم نبود بگی اشتباهی خودش برداشته خورده.مگه اینکه نمیخوابیده خودت بهش قرص یا مواد داده باشی .کاریت ندارن فقط زنگ بزن به اورژانس توروخدا .

دختری از سادات هستم. بر دشمن مرتضی علی لعنت،ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم. خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃