2789

فاطمه 🤭

دفعه پیش پرسیدی که عکست دیدم‌یانه...من دیگه کار داشتم نیومدم سایت ..‌حالا نشون میدی؟

می‌بینم...آن شکفتنِ شادی را💚پروازِ بلند آدمیزادی را💜آن جشنِ بزرگ روز آزادی را💙                                                          اهدا عضو...اهدا زندگی ❤
فاطمه 🤭 دفعه پیش پرسیدی که عکست دیدم‌یانه...من دیگه کار داشتم نیومدم سایت ..‌حالا نشون میدی؟

وا فک کردم راجب اتو ایستاع نوشتی .😂 برو از خدا بترس😂😆😆

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام فاطمه خانم گل.حالت خوبه؟واتم بالانمیاره چندروزه ازت خبری ندارم😔

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
سلام فاطمه خانم گل.حالت خوبه؟واتم بالانمیاره چندروزه ازت خبری ندارم😔

سلام عزیزم خوبی ارع پیامت دادم نیومد بت.  چخبر خوبی دخترگلت خوبه 

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

سلام عزیزم خوبی ارع پیامت دادم نیومد بت.  چخبر خوبی دخترگلت خوبه

خداروشکر خوبیم .اتنا جون خوبه؟چجوری واتت بالا میاره؟من فیلترهم میکنم بالانمیاره

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه
چرا . یعنی اتو معمولی بهترع؟؟ 

ببین من تو خونه مون ۳ تا اتو دارم ، اتو ایرانی مخزن دار که خیلی خوبه ولی سنگین هست و برا خیاطی ها خوبه ، اتو بوش سبکه و کار باهاش راحته ، فقط مخزن آب اش کوچیکه ، اتو ایستاده فیلیپس که به من گفتن از این بهتر نیست ولی فقط مثلا برا لباس مجلسی و اینا خوبه ، در واقع فقط با باد گرم اتو میکنه ، کلا کاربردی نیست ، مثلا مانتو رو اصلا نمیتونه مثل اتو معمولی اتو کنه که ، اگه بخوای عکس اتو ها بگیرم برات ببینی

خداروشکر خوبیم .اتنا جون خوبه؟چجوری واتت بالا میاره؟من فیلترهم میکنم بالانمیاره

منم فی.لتر ندارم دو سه روز بالا میومد امروز نیومد فقط اینستا بالا میاد برا سیم کارتمه سیم رو گوشیم رایتل با رایتل بستع میگیرم رایتل ها صبا وصلن ساعت چهار عصر قطع میشه 

ببین من تو خونه مون ۳ تا اتو دارم ، اتو ایرانی مخزن دار که خیلی خوبه ولی سنگین هست و برا خیاطی ها خو ...

ارع بفرس اگه میتونی دستت درد نکنع  . یه بلاگرع میگف اتو ایستادع دارم خیلی راضیم خیلی کاربردی و لباس تو تن راحت اتو میشع . یعنی میگی لباس رو کامل صاف نمیکنع ؟ 

ارع بفرس اگه میتونی دستت درد نکنع  . یه بلاگرع میگف اتو ایستادع دارم خیلی راضیم خیلی کاربردی و ...

نه اصلا کامل صاف نمیکنه ، مثلا برا لباس های باشگاه میخوام نسبی اتو بشه خوبه ، برا مانتو های مجلسی و لباس مجلسی خوبه ولی راستش مثل اتو معمولی مانتو رو اتو کنه و خط بیندازه نه نیست ، عزیزم الان هستی عکس ها رو بذارم ؟ بعدش برمیدارم 

نه اصلا کامل صاف نمیکنه ، مثلا برا لباس های باشگاه میخوام نسبی اتو بشه خوبه ، برا مانتو های مجلسی و ...

هستم . ولی راحتر از اتو معمولی میشه باهاش کار کرد نه ؟