2777
2789
عنوان

این بی بی چک مثبته؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2495 بازدید | 117 پست
من مامانم اینا نزدیکمن ولی بگی خیلی کمکم کنن نه اینجوری نیست همیشه کارامو خودم انجام میدم ان شاالله ...

اره واسه بچه اولم باردار بودم اینو نوشتم 😍😍

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜

استارتر عزیز اگه باردار باشی خدا بهت لطف کرده

منم شرایطم مشابه شماس،کیلومترررررهاااا دور از خانواده با یه بچه چهارماهه شروع به کار کردم چون روزهای سختی رو گذروندم گفتم حالا حالاها باردار نمیشم و اقدام نکردم،الان بچم سه سالشه و از ماه پیش اقدام رو شروع کردم که نتیجه نگرفتم نمیدونی چقدر غمگینم انگار غم عالم روی دوشمه همش میگم ایکاش از پارسال اقدامم رو شروع میکنم،سرایط زندگیم هیچ فرقی نکرده ها فقط بچم سه سالش شده،برام دعا کن که منم زود باردار شم

خدایا به امید تو... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر عزیز اگه باردار باشی خدا بهت لطف کرده منم شرایطم مشابه شماس،کیلومترررررهاااا دور از خانواده ...

با یک ماه اقدام ناامید شدی؟انشالله بزودی باردار میشی..خیلی فرق داره الان با خیال راحت میتونی بچه اولت رو مهد بذاری،کامل حرف میزنه پوشک نمیشه از شیر گرفتی و غذا خوردنش مستقل تر شده حتما..و مهمتر اینکه اقدام کردی و تو دلتون منتظرش هستین.اگر مثبت باشم حتما حکمتی داشته و خدا رو شکر میکنم و قدمش روی جفت چشمام ولی نمیدونم چرا حس میکنم همه هاله ها کاذب بودن😅😅

نه گلم پریود شدم خدا رو شکر، ایشالله شما باردار باشی

سلام سارا جان . تا برسم به پیامت سکته کردم. خداروشکر اونچه کخ میخواستی شد.

امیرعلی خوبه؟؟ آروم شده؟؟؟ صحبت میکنه؟؟

سلام سارا جان . تا برسم به پیامت سکته کردم. خداروشکر اونچه کخ میخواستی شد. امیرعلی خوبه؟؟ آروم شده؟ ...

سلام عزیزم

مرسی شما خوبین؟؟؟ نی‌نی کوچولوت بزرگ شده؟؟از شیر گرفتی؟

اره خدا رو شکر خودمم چهار پنج تا سکته زدم تا پری اومد😂😂دیگه بیشتر حواسمو جمع میکنم

پسر من همونطور نق نقوو هست همش باید بیرون باشه یا با بچه ها بازی کنه اصلا با تنهایی نمیسازه😅 حرف هم کلمه میگه ،دو کلمه ایی هم چند تا میگه ولی کم

سلام عزیزم مرسی شما خوبین؟؟؟ نی‌نی کوچولوت بزرگ شده؟؟از شیر گرفتی؟ اره خدا رو شکر خودمم چهار پنج ت ...

قربونت. آره خداروشکر اون روزا گذشت. شیر فقط صبحا ۷ پیمانه شیرخشک میدم. پسر منم خیلی زر زرو هست. همش میخواد بره بیرون. 

پسر من کلمه تک و توک میگه خیلی کم.

قربونت. آره خداروشکر اون روزا گذشت. شیر فقط صبحا ۷ پیمانه شیرخشک میدم. پسر منم خیلی زر زرو هست. همش ...

خدا رو شکر،انشالله تنشون سلامت  باشه یکمم آروم بشن 🥴