بهترین شیوه بدست آوردن عصاره گوشت اینه که یه ماهیچه بندازی تو یه شیشه مربا خوری و درش محکم ببندی و بعد بذاری داخل یه قابلمه آب و بعد زیر قابلمه رو روشن کنی و اجازه بدی با حرارت ملایم چند ساعت خوب بجوشه تا عصاره قشنگ دربیاد . بعد اینکه عصاره بدست اومد میتونی نمک اضافه کنی و بخوری.
دوست من چند سال پیش یه سقط تو ماه هشت بارداریش داشت که کل بنیه ش از دست داده بود یادمه مامانش مرتب براش عصاره گوشت و حتی عصاره جگر به همین شیوه میگرفت و میداد میخورد و خداروشکر زود خوب شد. برای جگر میگفت بعد پخت نمک و آبلیمو اضافه میکردم و میخوردم.
خودمم بعد زایمانم جیگر خیلیییی نازک روی تخته برش میدادم و میذاشتم تو تابع و یکم نمک اضافه میکردم، سریع میپخت و میخورم، من خیلی بد غذام ولی با اینکه جگر بدون پیاز بود اصلا بوی سار نمیداد و خیلی لذیذ و خوشمزه میشد و مهمتر خیلی سریع آماده میشد