2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=253238439]پیش دانشگاهی ؟ [/QUOTEاها من نظام قدیم بودم شما ۱۲ام خوندی

دیپلم دادن بهتون؟

اگه آماده نباشه فک کنم باید یا چک بدی یا ضمانت که مدرکت رو تا یکسال دیگه بهشون میدی

پیش دانشگاهی ؟  

اصلا زمان ما این مدارک رو نمی‌خواستن فعلا برو کافی نت  برای ثبت نام بهت میگه چه مدارکی لازمه بعد که کلاسا شروع شد خودشون طبق زمان بندی میگن که مدارک رو ببریداون موقع پرونده تشکیل میدن تو دانشگاه بعد ما که مدرک  سال چهارم آماده نشده بود سفته دادیم ترم آخر رفتیم سفته رو گرفتیم مدرک رو دادیم   فعلا فقط از طریق سایت باید ثبت نام کنید و شهریه بدید تا دانشگاه براتون انتخاب واحد کنه البته بازم برو کافی نت بپرس

.
[QUOTE=253238439]پیش دانشگاهی ؟ [/QUOTEاها من نظام قدیم بودم شما ۱۲ام خوندی دیپلم دادن بهتون؟ اگه ...

برا دیپلم فقط یه برگه دادن که هنوز خوده مدرک دیپلمو ندادن بهمون

چقد گیج کنندس یعنی شهریرو باید اول سال پرداخت کنی؟

نه یه شهریه ثابت دارید که از ترم اول تا ترم آخر همین مبلغ میمونه یه شهریه متغیر که با توجه به تعداد واحدها تعیین میشه الان باید شهریه ثابت رو بدی که برات انتخاب واحد کنن کلا همیشه باید اول شهریه ثابت رو بدی تا بتونی انتخاب واحد کنی

.
برا دیپلم فقط یه برگه دادن که هنوز خوده مدرک دیپلمو ندادن بهمون

موقع تحویل مدارک خود دانشگاه بهت میگه که سفته چقدی ببری براشون دیگه این سفته میمونه تا آخر لیسانس بعد مدرک اصلی رو میبری سفته رو باطل میکنی 

.