2821
2789
عنوان

ختم صلوات 🥺🌸

239 بازدید | 48 پست

۱ختم ۱۰۰۰صلوات هدیه به حضرت زهرا سلام الله علیها 🥺🌸

۲_۱۰۰۰صلوات هدیه به امام علی علیه السلام 🥺🌸

۳_۱۰۰۰صلوات هدیه به آقا امام حسین علیه السلام 🥺🌸

۴_۱۰۰۰صلوات هدیه به آقا امام حسن علیه السلام 🌸🥺

۵_۱۰۰۰صلوات هدیه به حضرت ابوالفضل علیه السلام 🥺🌸

۱۰۰۰صلوات هدیه به خانم ام البنین 🥺🌸۶

۱۰۰۰ صلوات هدیه به حضرت علی اصغر علیه السلام 🥺🌸۷

۱۰۰۰صلوات هدیه به حضرت علی اکبر علیه السلام 🥺🌸۸

۱۰۰۰صلوات هدیه به حضرت زینب سلام الله علیها 🥺🌸۹

۱۰۰۰صلوات هدیه به حضرت رقیه سلام الله علیها 🥺🌸۱۰

دوستان خواهش میکنم اعلام کنید چه تعداد از کدوم ختم بر می‌دارید چون شمرده میشه تا۲۸ام۱۲شب وقت داره.

انشاءالله حاجت روا شین همگی منم دعا کنین مشکلم حل شه انشاءالله و حاجت روا شم انشاءالله اسمم نیلوفر به اونی که دوسش دارم برسم انشاءالله.عزیزانی که شرکت میکنین لطفا بگین از کدوم ختم برداشتین چون شمرده میشه و دوستاتونو تگ کنین لینک تاپیک هم بزارین هر چند بار ک تونستین چون من تاپیکام پر شه سایت اجازه نمیده تاپیک بزنم.

بزرگترین کمکی که میتونم به بچم کنم اینه که هیچ وقت بچه دار نشم.🙂

تشریف بیارید این تاپیکhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9409095/نیت-کردم-به-نیت-حاجت-روایی-۴۰نفر-سوره-مبارکه-حمد-بخونم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم منم از هر ختمی ۱۰۰ تا یعنی کلا هزار تا واسه ده تاش التماس دعا

منم الهی حاجت روا شی عزیزم دعام کن مشکلم حل شه انشاءالله و حاجت روا شم انشاءالله لینک تاپیک و بزار

@پسرم،عشقم   سلام عزیزم مشهدیه مهربون نیتم و تو تاپیک گفتم دعام کن گلم دعا کن مشکلمم حل شه ک تو اون تاپیکم گفتم رفتی حرم دعام کن

@پسرم،عشقم     سلام عزیزم مشهدیه مهربون نیتم و تو تاپیک گفتم دعام کن گلم دعا کن مشکل ...

حتما دوست خوبم❤

فردا میرم حرم ان شاءالله البته داخل که شلوغه فک نکنم بشه برم ولی توی مسیر حرم،وقتی چشمم به گنبد افتاد سلام ت رو به امام مهربانی ها علیه السلام میرسونم و به اسم برات دعا میکنم حتما،بسپر به خودش و آروم باش عزیزم😘

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.

حتما دوست خوبم❤ فردا میرم حرم ان شاءالله البته داخل که شلوغه فک نکنم بشه برم ولی توی مسیر حرم،وقتی ...

مرسی دورت بگردم فردا به امید خدا برا حل مشکلم قدم بر میدارم دعا کن به حق پنج تن به حق امام زمان علیه السلام حل شع مشکلم انشاءالله حاجت روا شم انشاءالله اسمم نیلوفر 😭😭😭😭😭دعا کن بیام خبر بدم بهت خواهری