2777
2789

سلام بچهامن کالری شماری رو شروع کردم یه مدته بعد وزنم مثلا شده بود ۸۴ 

دوروز بعد وزن کردم ۸۵ شده بود با اینکه تمام اصول رو رعایت میکنم و تخلف هم نداشتم دلیلش چیه ؟ نزدیک پریودمم نیست که بگم به خاطر اونه یبوستم نداشتم 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

اهمیت نده حساس نشو

ادامه بده اوکی میشی

برای من تاحالا نشده بود بالا بره. استپ وزنی بیشتر داشتم

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

منم مثل شما چند بار کالری شماری کردم ولی واقعا هیچ تغیری نمیکنه هیچ فرقی با بقیه روزام نداره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهمیت نده حساس نشو  ادامه بده اوکی میشی برای من تاحالا نشده بود بالا بره. استپ وزنی بیشتر داش ...

من افسرده شدم کلا حس میکنم دیگه وزنم پایین نمیاد 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
منم مثل شما چند بار کالری شماری کردم ولی واقعا هیچ تغیری نمیکنه هیچ فرقی با بقیه روزام نداره

رو چه فرمولی پیش میرفتی 

شاید قبلش غذا خوردی بعد وزن کردی.معمولا باید صب ها وزن کنی با شکم خالی دقیق تره

صبح ناشتا وزن کردم 

رو چه فرمولی پیش میرفتی 

والا من دکتر تغذیه رفتم رژیم گرفتم 

با کرفس پیش رفتم هردو شکست خورد🤦‍♀️

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
والا من دکتر تغذیه رفتم رژیم گرفتم  با کرفس پیش رفتم هردو شکست خورد🤦‍♀️

قد و وزنت چنده 

من افسرده شدم کلا حس میکنم دیگه وزنم پایین نمیاد 

عشقم قبل از اینکه کامل سیر بشی غذا نخور

هر چی ام دوس داری بخور ولی اندازه

ورزشم حتما انجام بده

۳سوته لاغر میشی 

زیادم بهش زوم نکن

عشقم قبل از اینکه کامل سیر بشی غذا نخور هر چی ام دوس داری بخور ولی اندازه ورزشم حتما انجام بده ۳س ...

چشم عزیزم ممنونم 

۱۶۲ ام وزنم ۸۸

۱۵۶۰ کالری بخور روزانه ببین کم میشه وزنت 

۱۵۶۰ کالری بخور روزانه ببین کم میشه وزنت 

والا من ۱۳۰۰ تا کالری میخوردم کم نشد الان دیگه واقعا ناامیدم از این راه