2777
2789

بچه ها من دلم خیلی بچه میخواد همراه پریود میشم خیلی حس بدیه همش میریزم توی خودم حتی ناراحتیم رو نشون نمیدم میشه برام دعا کنید ؟ کسایی که میخوان زایمان کنند میشه موقع زایمان برای منم دعا کنن؟ شاید دعای شما بگیره

خدایا شکرت

عزیزم 

انشالله ب زودی خدا بهت بچه بده 🥺

چند سال اقدام کردی 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یک سال شده

خب یک سال طبیعی 

ببین بنظر من دیگه نباید بهش فکر کنی خیلی ها درست مثل تو زمانی که اصلا بهش فکر نمی کردن باردار شدن 

اگه سنت زیاد نیست عجله ای ندارید اصلا به خودت استرس ولرد نکن 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
یک سال شده

یک سال من بیش از ده ساله منتظرم باردار بشم ولی...!! دکتر رفتین؟ شوهرتون چطور؟

یک سال که چیزی نیست که ناراحت باشی یه چکاپ بشین  که مطمین بشین مشکلی ندارین و بی خیال باش مطمئن باش جواب میگیری

واسه منم دعا کنید لطف خدا شامل حالم بشه

إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ
خب یک سال طبیعی  ببین بنظر من دیگه نباید بهش فکر کنی خیلی ها درست مثل تو زمانی که اصلا بهش فکر ...

من واقعا موقع اقدام استرسی ندارم ولی بازم نمی‌فهمم چرا نمیشه 

خدایا شکرت
یک سال من بیش از ده ساله منتظرم باردار بشم ولی...!! دکتر رفتین؟ شوهرتون چطور؟ یک سال که چیزی نیست ک ...

اره رفتیم همه آزمایش سونو عکس رنگی همه چی ولی نمیشه ک نمیشه انشالله ب حاجتت برسی 

خدایا شکرت
من واقعا موقع اقدام استرسی ندارم ولی بازم نمی‌فهمم چرا نمیشه 

بنظرم کلا ماهم نباید بهش فکر کنی 

انگار ن انگار که منتظر بچه ای