2777
2789
عنوان

نی نی یار ۳

155 بازدید | 11 پست

@نی_نی_یار_3  

سلام

این‌کاربر @billie_fan  الان تاپیک زد که شوهرم با اینکه من خونم دختر میاره، منم گریه میکنم چون دوستش دارم

الان تاپیکش تعطیل شده

اما مشخص بود دروغ هست و از تاپیکای دیگه هم سن کمش مشخصه

یک کاربر دیگه هم که اسمش به همین شبیه بود، ازش طرفداری میکرد و میگفت راست میگه 

@billieeilishlove1‍ 

چون تاپیکش رو قفل کرد مجبور شدم تاپیک بزنم بتونم پاسختون رو بدم

ممنون میشیم رسیدگی کنید

تاپیک تعطیل شده اش رو اگر ببینید خیلی ها شاکی هستند.

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

موافقم

من برای نی نی یار نوشتم فقط تعطیل شدن تاپیک این افراد کافی نیست

بهتره تعلیق بشن

ولی طرف تاپیکشو قفل کرد 😊

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنونم چقدر دقیق و چقدر زیرابزنی عزیزم . 😂 نمیدونم چرا مدرسه یادم افتاد🤔

تو این وسط مشکلت چیه ؟

میترسی خودت لو بری ؟ 😉

قرار نیست یکی به سرکار گذاشتن کاربرها بخنده 😊

تو این وسط مشکلت چیه ؟ میترسی خودت لو بری ؟ 😉 قرار نیست یکی به سرکار گذاشتن کاربرها بخنده 😊

عشقم چه لو رفتنی آخه . برا خودم احترام قائلم . و نمیرم توی اونجور تاپیکها . ولی از زیر آب زنی بدم میاد . 

عشقم چه لو رفتنی آخه . برا خودم احترام قائلم . و نمیرم توی اونجور تاپیکها . ولی از زیر آب زنی بدم می ...

پس بازم به خودت احترام بذار

توی تاپیکی که عنوانش هم نی نی یار هست نیا

شما رو که دعوت نکردم تو مدرسه 😉

سلام بررسی میشه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام بررسی میشه

ممنونم 🌹🙏