2777
2789
عنوان

برای زردی بچه 11 روزه چی خوبه بخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 1606 بازدید | 25 پست
آخه خیلی ریزه همه لباس هاش گشاده سینش لخته از بس یقه بازه

والا چی بگم ولی ب نظرم دوتا زیاده حالا باز خودتون بهتر میدونید

کاربری قبلیمو بهمادر  شوهرم( نی نی یار پنج😂😜) گفتم لغو کنه...       منو تو تاپیک های باحال تگ کنید لدفن😊

فقط برو حجامتش کن یه جای خور دو قطره خون ازپشت گوشش میگیرن کامل خوب میشه ببری بیمورتان هر روز میان ازش دو بار آزمایش میگیرن بچه پدرشدرمیاد با یه بار حجامت کلا خوب میشه دیدم که میگم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

والا چی بگم ولی ب نظرم دوتا زیاده حالا باز خودتون بهتر میدونید

دست و پاشم همیشه دست که میزنم سرده

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
اون دکتر بد نبوده روششون متفاوت بوده  یه دکتر با عدد کمتری بستری میکنه  یه دکتر میگه تا ...

برای اینکه من ۴ روزگی انجام دادم و اوج زردی ۵-۶ روزگی بچه هس یه خانوم به حرفش گوش داده بود با زردی ۱۷ بچش رو بستری کردو بچه بیشتر در دستگاه موند و کلا زردی اگه درمان نشه عزیزم تو بزرگسالی عوارضش رو نشون میده که خیلی بدتر از عوارض فتوتراپی هس

فقط برو حجامتش کن یه جای خور دو قطره خون ازپشت گوشش میگیرن کامل خوب میشه ببری بیمورتان هر روز میان ا ...

میترسم از اون کارا تازه بچمم خیلی ریزه 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
برای اینکه من ۴ روزگی انجام دادم و اوج زردی ۵ روزگی بچه هس یه خانوم به حرفش گوش داده بود با زردی ۱۷ ...

زردی انواع مختلف داره کونژگه و 

غیر کونژگه 

زردی شیر مادر و ... 

باید اول نوع زردی مشخص بشه و بر اساس اون تصمیم گرفته بشه

بنابر این زمان بروزشون فرق داره 

شدتشون متفاوته 

تعداد روز درگیری فرق داره 

اگر پزشک حاذق باشه نه با عدد کم بستری میکنه نه میذاره به ۱۷ برسه 

با درمان به موقع توی مدت مشخص بچه درمان میشه 

از هر دو نوع عوارض فتوتراپی  و همچنین زردی در امانه 

زردی انواع مختلف داره کونژگه و  غیر کونژگه  زردی شیر مادر و ...  باید اول نوع زردی ...

زردی بچه من به خاطر گروه خونی من و پسرم بود و پیش متخصص اطفال که بردم گف بهتره دستگاه بگیری اقوامم هم پرستار بیمارستان کودکان بودن نظرشون همین بود خودشون حتی معرفی کردن برای گرفتن دستگاه 

زردی بچه من به خاطر گروه خونی من و پسرم بود و پیش متخصص اطفال که بردم گف بهتره دستگاه بگیری اقوامم ه ...

بله شما رو نمیگم عزیزم 

شما تصمیم گرفتین این کارو کنین 

مشورت کردین و ... 

میگم نظر دکتر ها درباره بستری متفاوته 

اینا رو هم برای دوستمون که تاپیک زدن گفتم