2777
2789
عنوان

طلاق مریم و رامین

518 بازدید | 19 پست

بچه ها من هر چی فکر میکنم متوجه نمیشم رامین چرا مریم رو طلاق داد؟ هم دوسش داره هم داره طلاقش میده!!

میدونم فیلم قدیمیه،اما شباهت زیادی به زندگی واقعی داره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون رامین شخصیت وابسته ای داشت. البته اگه سریال در پناه تو منظورت باشه

بیشتر توضیح میدی؟

مشخصه شخصیت ضعیفی داره،اما با همین شخصیت تونست خونوادشو راضی کنه به ازدواج، یسری چیزا با هم جوردرنمیاد

انگار نازا نبود دکتر گفت اگه استرس نداشته باشه حامله میشه که تو ازدواج با محمد اینطوری هم شد

اره.ولی مامان رامین مشکلشو گذاشت به حساب نازا بودن.انگار دنبال بهونه بود.رامینم که قدرت تصمیم گیری نداشت به حرف مادرش از مریم جدا شد.

مریم خونه عموش چی گفته بود که اونو بهونه کرد رامین واسه جدایی؟

بش توهین کردن،فقط دفاع کرد اونم خیلی مودبانه ولی قاطع،، دلیل اینکه رامین یهو تصمیم به طلاق نریم گفت عجیبه، شاید نازایی،شاید شخصیت قوی مریم،ولی با این حال تناقض داره روند فیلم

بیشتر توضیح میدی؟ مشخصه شخصیت ضعیفی داره،اما با همین شخصیت تونست خونوادشو راضی کنه به ازدواج، یسری ...

افرادی مثل رامین اختلال شخصیت وابسته دارند،اصلا نمی تونند مستقل تصمیم بگیرند و عمل کنند اینها برای زندگی متاهلی سم هستن.

اره.ولی مامان رامین مشکلشو گذاشت به حساب نازا بودن.انگار دنبال بهونه بود.رامینم که قدرت تصمیم گیری ن ...

به هر حال هر جدایی ای یه بهونه میخواد دیگه

اون موقعها هم چون زیاد دوا درمان باب نبود به محض یک سال گذشتن از ازدواج خانواده ها مداخله میکردن و خیلی از جدایی‌ها یا بهتر بگم اکثرشون واسه بچه دار نشدن بود مثل الان دیگه شورشو در نیاوردن توافقی و فلان اسمشو بزارن