2777
2789

من عقدم یه ماه دیگه عروسیمه بعد شوهرم اینت یه خونه قدیمی دارن زیاد هم بد نیس ولی قدیمه با آجر هم ساختن زیاد هم قدیمی نیس ولی مامانم امروز میگه میخای بری تو اون خرابه زندکی کنی هیچکس هم تف نکنه تو روت😔

راس میگه خودش خونش خیلی خوبه حق داره ب من اینجوری بگه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو و همسرت هستین که میخواین تو اون خونه زندگی کنید

شما دوتا راضی هستین نیازی نیست دیگرانو قانع کنی

خدای مهربانم نگهدار خانواده من و خانواده تمام نی نی سایتی های گل باش✋

نمدونم بعضی مادرا چرا دخترشونو دلسرد می‌کنن حتی ممکنه بعضیا بفکر طلاق بیفتن اینجوری تنها کسی ضربه میبینه فقط دختره

شماهم واستون مهم نباشه اول زندگیه بمادرت بگو خیلیا هم پول ندارن برن اجارع خونع اونوقت شما ناشکری میکنی 

چ حرفیه اخه مامانت ازاول خونه خوب داشته مگ مهم اخلاق دومادش خوب باشه والا خداروشکر کن همون خونه رو داره حالا ب مامانت بگو  مستاجری بری همه وسایلات داغون بشن سرسال حرص تمدید وبارکشی رو بخوری اونایی ک میخان روم تف کنن اونروزا چه دری از من رو درمون میکنن؟

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
چ حرفیه اخه مامانت ازاول خونه خوب داشته مگ مهم اخلاق دومادش خوب باشه والا خداروشکر کن همون خونه رو د ...

😔😔اینارو نمیبینه فقط هرروز بهم میگه میخای بری تو خرابه پز زندگیشو بهم میده

یه خرابه بدتر از من ولی خب الانشو میبینه😔میترسم بگم دلش بشکنه

مهم نباشه برات

من مهریه مامانم سال۱۳۵۳، ۳۴گرم طلا بوده 

افتخار میکنه

اخه اون موقع همه ۳یا ۴هزار تومن پول بوده

بهش میگم به چه کارت میاد 😅لجش میگیره😅😅

⚘تونستم کمکی به شما دوست عزیز کنم ' !!یه فاتحه برا پدر مهربونم بخونید .....⚘بدترین روز شهریور۹۹👌🌺