2777
2789
گفت احتمالا یادفع شده یاخارج رحمی دنیا روسرم خراب شده

تیتر بتا دو روز متوالی بده ببین چطوره اگه بالا میره فوری برو شیافت بزارن شاید دفعش کنی اگه خارج رحمی باشه لوله ات از دست میدی هیچ هزار بدبختی میگیری.منم کیست زدم تو عمرم کیست نداشتم از دست دکتری احمق باید خودم برم بخونم.به خدا مشکل هورمونی داشتم گفتم بهش من تنظیمم بهم نخوره گفت خیالت راحت رید تو هورمونام.اومدم هورمونم تنطیم کنم کیست زدم.هر بدبختی داشتم جز کیست دیشب فهمیدم به لطف دکتر احمقم علاوه بر اینکه رید تو هورمونام کیستم  زدم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

5 هفته هستین و انشالله اردیبهشت سال بعد زایمان می کین تو عید حسابی قلمبه میشین انشالله

مرسی گلم  برام دعا کن نینیم سالم بیاد

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
نمیدونم 

یعنی چی شوخی نگیر میدونی خارج رحمی یعنی چی ممکنه لوله ات از دست بدی.این هیچی به قدری خارج رحمی خطرناکه که نگو .برو همونی که گفتم تیتر بده دو روز متوالی ببین چه تغییری میکنن درد هم نداشته باشی برو چک کن بتا منفی بود عکس رنگی بگیر لوله هات تمیز شن

حتما اولیه؟ علایم چی داری؟ چند سالتونه؟

اره اولیه 

۱۹

کمردرد پریودی و تکرر ادرار 

میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات بفرستید😍۱۸/۶/۱۴۰۱ بی بی چکم بعدازیکسال انتظارمثبت شد 😍خدایاشکرت😍
تیتر بتا دو روز متوالی بده ببین چطوره اگه بالا میره فوری برو شیافت بزارن شاید دفعش کنی اگه خارج رحمی ...

من ۴بار بتا دادم روز ب روز بهتر رفت بالا اخرینبار شد ۳۹۰ و من شیاف زدم حالا ک باید صدای قلبشو میشنیدم گفت رحمت خالیه یخاطر۳هزارتومن ک پول خرد نداشتم بدم ازمایشگاه لعنتیا جواب رو بم نمیدن منم الان نمیتونم برم بگیرم جوابوتاعصر جون میدم 

یا رب نظر توبر نگردد
انشالله که اشتباه کرده باشن یه جای دیگه برو بیا خبر بده

تورو خدا دعام کن ی چشمم اشک ی چشم خون چندساعته ثانیه هام تو عذاب میگذره بتا مو برای پنجمین بارتکرارکردم بخاطر۳هزارتومن بدهی جواب بم نمیدن میگن حضوری .تاعصر من میمیرم و زنده میشم

یا رب نظر توبر نگردد
من ۴بار بتا دادم روز ب روز بهتر رفت بالا اخرینبار شد ۳۹۰ و من شیاف زدم حالا ک باید صدای قلبشو میشنید ...

ناراحت نشیا ولی بتات داره میره بالا یعنی خارج رحمی هست متاسفانه‌.من به دکترم گفتم فولیکول دارم ولی گفت کلومفین بخور درد افتاد تو شکمم شدید باردار شدم ولی رشدش وایساد بعد هورمونام قاطی شد الان کیست زدم به لطف همون لوله هام چسبندگی پیدا کرد پریودم شد لخته کامل لخته درمون کردم دیشب فهمیدم کیست زدم اگه میبینی مینویسم چون مطالعه کردم میدونم خارج رحمی چه کوفتی هست

آخی سنتون چه کمه انشالله بارداری خوبی داشته باشین و صحیح و سالم بیاد تو بغلتون نوعروسین؟

ممنون گلم 

یکسال و هفت ماهه عروسی کردم

گفت احتمالا یادفع شده یاخارج رحمی دنیا روسرم خراب شده

الهی خدا یکی دیگه بهت بده 🥺🍓

بعضی مواقع یه بچه بدنیا میاد بهتره ... مامانم میگه شاید در آینده بشه مایه ننگ خانواده و خدا یجوری از بینش می‌بره قبل اینکه بدینا میاد...مثال زدم یه وقت ناراحت نشی

یا مثلاً در آینده مریض میشه مادر و پدر عذاب میکشن هم خودشبخاطر همین خدا جلوش رو میگیره 

من قویم✌️🍓 هیچ چیزی‌نمیتونه‌جلوی‌موفقیت‌منو‌بگیره....مطمئنم☺️ که یه روزی☝️ به هدف های مهم زندگیم🌺 میرسم .. جوری که اونایی که به من میگن به هیچ جایی نمیرسی 🥲دیگههه نتونن تو چشمام نگاه کنند 😏🙂
الهی خدا یکی دیگه بهت بده 🥺🍓 بعضی مواقع یه بچه بدنیا میاد بهتره ... مامانم میگه شاید در آینده بشه ...

از روزی ک اقدام کردم شبهایی رو در نظر گرفتم ک از نظر اسلام بهترین بود و ازاول اسم خدا رو زبونم بود نذر سیدالشهدا کردم ک اسمش اگ پسربود بذارم حسین اینارو میگم ک بدونی بی توکل و همینجوری نطفه ننداختیم توکل بر خدا

یا رب نظر توبر نگردد
از روزی ک اقدام کردم شبهایی رو در نظر گرفتم ک از نظر اسلام بهترین بود و ازاول اسم خدا رو زبونم بود ن ...

من منظوری نداشتم کلی گفتم عزیزم...🥺♥️

من قویم✌️🍓 هیچ چیزی‌نمیتونه‌جلوی‌موفقیت‌منو‌بگیره....مطمئنم☺️ که یه روزی☝️ به هدف های مهم زندگیم🌺 میرسم .. جوری که اونایی که به من میگن به هیچ جایی نمیرسی 🥲دیگههه نتونن تو چشمام نگاه کنند 😏🙂