2777
2789
عنوان

نوجوانان مودب

213 بازدید | 8 پست

یه سریا هستن توی سایت، زیر ۱۸ سال و آدم خور! مودب هم باهاشون حرف بزنی، همیشه طلبکارن و بی احترامی میکنن. خدا هدایتشون کنه  

ولی خداییش نوجوان مودب هم داریم اینجا. آدم باهاشون که مراوده میکنه، اینقدر قشنگ و شسته رفته حرف میزنن، تا خودشون نگن، نمیفهمی زیر ۱۸ هستن. اینا مشخصه اصالت دارن و توی خانواده با فرهنگی بزرگ شدن. فقط عاشق مجازی هستن و این سایت رو به خاطر گعده با خانمهای دیگه و کسب تجربه انتخاب کردن

یه مواردی هم داریم کودک هستن! بسیار زبل! وانمود میکنن مامانشونن، در حالی که مخاطب فقط یه دختربچه ۱۲ ساله و یا حتی پسر بچه ۱۳ ساله است  

رویکرد سایت کاملا تغییر کرده.

مورد اول و سوم معضل شدن....

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب شد بعضی ها بالا ۱۸ سالشون شد همش بیان زیر ۱۸ ساله هارو بکوبن😂😂😂 

سایت مربوط به بارداری ، بچه داری و مسایل جانبی، اون زیر ۱۸ ساله های کوبیده، لزومی نداره اینجا وقت گذرونی کنن

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
سایت مربوط به بارداری ، بچه داری و مسایل جانبی، اون زیر ۱۸ ساله های کوبیده، لزومی نداره اینجا وقت گذ ...

حالا همه تایپک ها که راجب بارداری نیست😂😂بهتر از این هست بنده خدا ها  برن تو گروه های چت های  پسر دختری چت کنن😂😂

الان نزنیم من خودم ۱۸ سالمه😂

حالا همه تایپک ها که راجب بارداری نیست😂😂بهتر از این هست بنده خدا ها  برن تو گروه های چت های & ...

نه کاریت ندارم  

مخالف حضور زیر ۱۸ نیستم.

اما آزرده شدم از نحوه برخوردهای زشت و زننده اونها.

من یه مادر ۳۲ هستم. احساس خوبی بهم دست نمیده یه نوجوان بخواد الفاظ زشت و توهین آمیز نثارم کنه. خصوصا اینکه من بهش توهین نکرده باشم

نه کاریت ندارم     مخالف حضور زیر ۱۸ نیستم. اما آزرده شدم از نحوه برخوردهای زشت و زننده ...

میدونم اکثرا زود جوش هستن و زبون دراز😂😂😂خودم هم تازه کرک و پرم ریخته وگرنه تا پارسال ی زبونی داشتم بیا و ببین😂😂😂

میدونم اکثرا زود جوش هستن و زبون دراز😂😂😂خودم هم تازه کرک و پرم ریخته وگرنه تا پارسال ی زبونی داشت ...

خدا قوت  

ان شاالله همیشه سلامت باشی و دلت شاد