2777
2789

همینجوری رفته بودم خرید واسه ۱۳ صفر

تو یه فروشگاهی دیدم یه خانومه چیزای عجیب غریب میخواد فروشنده‌ هم هنگ کرده بود😂😂 کلید پلاستیکی یا خونه اسباب بازی میخواست

آخرشم داشت یه خونه رویایی کوچولو می‌خرید که رفتم جلو پرسیدم نی نی سایتی هستی؟ گفت آره😁😂 انقد خرررذوق شدم که نگوووو 

یکم باهم حرف زدیم اینا بعدشم من عجله داشتم که برم زودتر چیزایی می‌خوام بخرم(ساعت ۹ بود ممکن بود مغازه ها ببندن) بهشم گفتم خونه اسباب بازی نخر ، من جاکلیدی خریدم به نیت اینکه به کلیدش بندازم 

ولی یادم رفت کاربریشو بپرسم....خواستم بگم اگه این تاپیکو دیدی من بودم😂✋🏻

.چه جالب  

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید *قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید* .

2802

چه جالب کدوم شهرهستین؟ 

کاربرقدیمی هستم کاربری قبلی97از خیلی وقت قبلترشم خواننده خاموش بودم... اگه تاپیکی شرکت کردم قطعا قصدم کمک وهمدردیه.... برای همه آرزوی خوب میکنم... خدا منو رها نکن.. ❤

😂😂من امروز با استرس چیزایی که میخواستم میگفتم کسی نفهمه  

تو خیابونم گشتم ولی من کسیو پیدا نکردم 😂😂🤪

خیلی طول نکشید تا فهمیدم  قوی بودن به تحمل کردن نیست به قدرت رها کردنه ________پیگیر ارزوهامم بدجور تو دعاهاتون برای حاجت روایی منم دعا کنید💜💜____________ بزرگترین موفقیت یک دختر همین دختر بودنش است و بزرگترین شانس پدر مادرش دختر داشتن است🌱کاش نی نی یار بودم  اونایی که زن ستیزی  میکنن و ارزش زن رو زیر سوال میبرن و قدر دختر هارو نمیدونن تعلیق میکردم✌🏼ما اشرف مخلوقاتیم و تو تدبیر بقیه موجودات نقش داریم  پس حواسمون به حیوونا باشه گربه ها و سگ ها و... اونا نعمت های خدان اگه دیدی کسی داره اذیتشون میکنه حتی اگه خوشت نمیاد ازشون  ساکت نشین اونا پاکن و لایق ازار و اذیت نیستن 🐏😻🐕🦌 من دختر ارزو های کسی نیستم ولی هر روز به دختر ارزو های خودم نزدیک تر میشم🌹مدافع حقوق زنان❤❤

قیافه من وقتی چند روزه همه تاپیک های نی نی سایت شده ۱۳صفر

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒

مملکت با کمبود جا کلیدی مواجه میشه از فردا😐هرچی جا کلیدی بود جارو کردین

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185
دیوونه نگو چی نیت کردی خریدی 😐 تا براورده نشده نگو

چرا؟ 

کاربرقدیمی هستم کاربری قبلی97از خیلی وقت قبلترشم خواننده خاموش بودم... اگه تاپیکی شرکت کردم قطعا قصدم کمک وهمدردیه.... برای همه آرزوی خوب میکنم... خدا منو رها نکن.. ❤

من نرفتم اصلا😂

نه مستی نشان کفر است،نه جانماز نشان دینداری!..💛🌻 🚫درخواست دوستی نمیپذیرم.💛🌻 خدایا اگه دنیات اینه، شرمنده من نمیخوامش💔                                              
2801