2777
2789
عنوان

بچه ها دلم گرفته بی پولی خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 75 پست
شاغل هستید؟اگر نه برید سرکار حتما

بخدا پدر من دراومده سرکار میرم از صبح تا غروب میرم نظافت منزل و آشپزی خونه یک تاجر الان دستام شبا تیر می‌کشه مچ دستم بدتر

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد ملت ما هنوز دارن در رکاب اینا میدوعن...کسی نمیاد اربعینو تحریم کنه....ملت گشنه ریختن تو مرزها...کسی نمیخواد بفهمه دریاچه ارومیه رو بخاطر استخراج لیتیوم خشک کردن...حقوق نگرفتم موندم چطور دکتر برم ازمایش بدم دندون که کلا نمیتونم نعمیر کنم موندم خرابتر شه بکشم...کاش ته خونه های خودمون مسلمون بودیم نه در رکاب اینا و توی مجالس اینا

وآسه من سابق خیلی خوب بود الان چندسالیه خیلی کم کردن. پایه حقوق ۶۵۰۰ هست ولی قسط و وام دارن ۴۷۰۰ اون ...

خب اگه وام گرفتین زدین ب ی زخمی خوبه دیگه.مثلا خونه ای زمینی چیزی ماشینی مثلا خریده باشین یا طلا خوبه فکر کنم.

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
بخدا پدر من دراومده سرکار میرم از صبح تا غروب میرم نظافت منزل و آشپزی خونه یک تاجر الان دستام شبا تی ...

ان شالله خدا بهدپولت برکت بده واقعا خدا قوت بهت خدابه سلامتی بده عزیزم

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
خوبه باز خوشبحالت من از خدامه کارمند بشم

من خودم مریص احوالمبچمم کوچیکه اگه حقوق شوهرم خوب بود سرکارنمیرفتم شاعل بودن با بچه کوچیک داشتن همش هزینه رفت و آمد و خرج و مخارج هست بچه بزرگ باشه بله بهتره 

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
ان شالله خدا بهدپولت برکت بده واقعا خدا قوت بهت خدابه سلامتی بده عزیزم

بخدا بغل ناخن هام همه زخمه الان رفتن خارج از کشور سبزی و اینا گفته خشک کن چندروزه سبزی خشک میکنم براش،لباسشویی و آب گرم حسابی هم ندارم ولی پس انداز. کردم می‌خوام تلویزیون و لباسشویی بخرم خیلی سخته با دست

تا با کفش‌های کسی راه نرفتی راه رفتنش را قضاوت نکن......
خدا  خیرت  بده  من  کرج   خونه  ۱۸  سال  ساخت  ۷۵   ...

عریزم من از قیمت‌ها خبر ندارم آن شالله بزودی صاحبخونه بشی 

خب اگه وام گرفتین زدین ب ی زخمی خوبه دیگه.مثلا خونه ای زمینی چیزی ماشینی مثلا خریده باشین یا طلا خوب ...

بله خونه و ماشین ولی یه دفعه حقوق را نصف دادن ازاونطرف افزایش نجومی قیمت‌ها واقعا اینجوری حساب نکرده بودم 

بخدا بغل ناخن هام همه زخمه الان رفتن خارج از کشور سبزی و اینا گفته خشک کن چندروزه سبزی خشک میکنم برا ...

واقعا دمت گرم که بیکار نموندی هی بخوای در و دیوار رو نگاه کنی . دنبال یه جای بهتر یا کار سبک تر باش مثلا نگهداری از سالمندی که کارهای شخصیش رو خودش انجام بده یا پرستار بچه . من یه خانمی هر هفته میاد برای کارها ولی بخدا نگاهش کنی کیف میکنی انقدر به خودش میرسه خیلی از مواد غذایی رو هم آماده از ایشون می‌خرم . حتما به فکر جاهای دیگه هم باش شاید جای بهتری پیدا شد 

ایشالا  گره  کار  همه  باز  بشه

ان شالله

بله خونه و ماشین ولی یه دفعه حقوق را نصف دادن ازاونطرف افزایش نجومی قیمت‌ها واقعا اینجوری حساب نکرده ...

باز خداروشکر که خونه و ماشین خریدید به بقیه اش فکر نکن وقتی دیدی خیلی خالی شدید بگو آخر هفته ها همسرت بره اسنپ کار کنه درآمدش بد نیست