2777
2789
عنوان

شب تولد پسرم بیست تا مهمون دارم

679 بازدید | 10 پست

الان هم دراز کشیدم بخوابم 

سه روز تمام دارم خونه تکونی می کنم پوستم کنده شد خیلی خسته شدم موندم چه جوری پذیرایی کنم چند. بار نیروی پذیرایی گرفتم ولی شوهرم برای امشب قبول نمی کنه میگه خوشم نمیاد یکی وسطمون باشه 

کاش الان ساعت دو شب بود همه مهمون ها رفته بودن همه چی هم عالی گذشته بود 

مگه مجبوری برا ی تولد انقد خودتو تو دردسر می‌ندازی

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله همه چیز به طور عالی میگذره و تموم میشه به تولد و حس خویش فکر کنید و سعی کنید بهتون خوش بگذره کار که همیشه هست سخت نگیرید 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
مگه مجبوری برا ی تولد انقد خودتو تو دردسر می‌ندازی

مسئله اصلا تولد نیست من شهریور همیشه خونه تکونی می کنم خونه تکونی شهریور از عید برام جدی تر اون خیلی خسته ام کرد هنوز هم حموم و تراس مونده دیگه میزارم برای بعدا 

ولی واقعا خونه تکونی خسته ام کرد 

اشتباهم این بود نباید پشت تولد انجام میدادم وگرنه خود مهمونی اصلا کاری برای من نداره 

سامیه جان سلام ان شاالله عالی باشید. خواهرهمسرتون خوبن؟ منو یادتونه؟

اگر صلاح میدونید بگین بمن نذر کنن یا صدقه بدن ان شاالله مشکلشون حل میشه من خیلی نیازمندم خیلی قبلا بهتون گفتم شاید سرتون شلوغه 

الهی خدا نگه دار بچه دست گلتون باشه و زندگی سالم و پرنوری داشته باشید و هیچوقت محتاج نباشید خدا خیر دنیا و آخرتتون بده

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

مسئله اصلا تولد نیست من شهریور همیشه خونه تکونی می کنم خونه تکونی شهریور از عید برام جدی تر اون خیلی ...

سلام عزیزم خوبی 

میگم شما هنوز فلوکسنین می‌خورید ؟

دچار عارضه ای نشدید ؟دوراز جونتون

سلام عزیزم خوبی  میگم شما هنوز فلوکسنین می‌خورید ؟ دچار عارضه ای نشدید ؟دوراز جونتون

نه عزیزم خیلی وقت قطع کردم و نمی‌خورم نه برای من خداروشکر عارضه ای نداشت 

سلام عزیزم بهتون درخواست دادم میشه قبول کنین؟ 

سوالمو بپرسم لغو میزنم اگه نخواین فقط بتونم ازتون کمک بگیرم 

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی