2777
2789
عنوان

تعقیبش کنم؟‌تورو‌خدا کمکم کنید

147 بازدید | 14 پست

دوست پسرم که‌میشه گف نامزدمه خانواده ها رفت و امد دارن همو دوست داریما ولی همش دعوا و بحث داریم هیشکی هم کوتاه نمیاد دیگه. الان ۲ روزه قهریم نیومده سراغم. دوستم میگه شبا که با دوستاش بیرون میره برو‌تعقیبش کن اصلا ببین کجاها میره. راستش میترسم‌برم چیزی ازش ببینم نمیدونم چرا به نظرتون برم؟

Hiç bir kalem kaderi, silip başdan yazmiyor...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست داشتن که برای یک عمر زندگی کافی نیس شما باید تفاهم داشته باشین بهتره برید مشاوره ببینید اصلا برای هم ساخته شدین یانه ...یه خانوم با عزت نفس طرف مقابلشو هیچوقت بازرسی یا تعقیب نمیکنه 

دوست داشتن که برای یک عمر زندگی کافی نیس شما باید تفاهم داشته باشین بهتره برید مشاوره ببینید اصلا بر ...

میدونم ولی اخه‌میخوام بدونم با چجور ادمی طرفم

تعقیب نکن ولی من تاپیک قبلی‌تم که راجع به دوست پسرت خوندم. اگه دعواها سر انلاینی و آفلاینیه به نظرم خیلی داری سخت میگیری. یع جوری نشون نده انگار با تو باشه توی زندانه. بذار هر کاری کرد خودش بیاد بهت بگه. بعدم دو روز گذشته یه کم صبر کن پیداش میشه

تعقیب نکن ولی من تاپیک قبلی‌تم که راجع به دوست پسرت خوندم. اگه دعواها سر انلاینی و آفلاینیه به نظرم ...

عزیزم نه اون نیس دعوا چاقعا سر هیچیه همش دعوت داریم

میدونم ولی اخه‌میخوام بدونم با چجور ادمی طرفم

فقط شخصیت خودتو زیر سوال میبری پیشش کوچیک میشی .

من ۸ ساله ازدواج کردم همسرم یه بار گوشیمو چک نکرده یک بار به وسیله های من سرک نکشیده یه بار تعقیبم نکرده ...اوایل من از سر بچگی فوضولی میکردم بعدها ازش یاد گرفتم چقدر باشخصیت و باعزته نفسه به خودم حس بدی داشتم بعد اون منم مث خودش شدم 

عزیزم نه اون نیس دعوا چاقعا سر هیچیه همش دعوت داریم

چند سالشه؟ شما چند سالته؟ اگه نمیخواست که نمی‌اومددبا خانواده‌ت آشنا شه‌. یعدم فکر کن تعقیبش کنی، متوجه شه، دیگه بینتون خیلی فاصله می‌افته.

اگه در حد نامزدی و آشناییه میتونی به خانوادت بگی راجبش تحقیق کنن از خانوادش از دوستاش ...و در کنارش دوتایی برید مشاوره تست شخصیت بدین ببینین به درده هم میخورین یانه ...پایه های زندگیت و محکم بساز با اعتماد برو زیر یک سقف بحث یه عمر زندگیه هم خودتون هم اطرافیانتون رو درگیره مشکلات مسخره نکنین کسی که داری انتخاب میکنی بعدها پدره بچته بعدم بچه میاری و یه طفل معصوم و درگیر مشکلاتتون میکنی 

بخدا نمیدونم چرا یه عده تو قرن ۲۱ یجور رفتار میکنن که همه رو گرفتار کنن بخدا همه چی پیشرفت کرده یکم عاقل باشین 

من ۲۷ اون ۲۸

س هر دوتونم خوبه. به نظر من بهت پیام داد بهش بگو بریم مشاور و واقعا برید‌ احساس میکنم یه نفر باید بینتون پادرمیونی کنه تا اوضاع روبه‌راه شه. بد به دلتم راه نده. کار خاصی نمیکنه.