2777
2789
قرص چیه؟😐 واس خودکشیه؟😐😑ت سایت دیدم یکی میگف دوستم چن تا خوورده حالش بده😑😂

ن عزیزم قرص وسواس فکری و یی اشتهایی عصبی و ایناس 

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلا چند شب استفاده کردم الان قیمت ندارم. ضمنا خوشبختم منم حقوق خوندم  امسال میخوام شروع کنم ...

من گرفتم ولی استفاده نکردم 

اره شهریور ازمون قوه قضاییه

من گرفتم ولی استفاده نکردم  اره شهریور ازمون قوه قضاییه

من بخاطر اینکه واکسن کرونا زدم افسردگی گرفتم وعوارضش تازه خداروشکر بهترشدم میخوام برا سال بعد بخونم انشاالله قبول میشم تهران

آقا هستم.
من بخاطر اینکه واکسن کرونا زدم افسردگی گرفتم وعوارضش تازه خداروشکر بهترشدم میخوام برا سال بعد بخونم ...

جدی عوارضش الان نمایان شده؟؟ 

انشالله اره 

منم دوس دارم قبول شم

جدی عوارضش الان نمایان شده؟؟   انشالله اره  منم دوس دارم قبول شم

اگه دوس داشتید برای سال بعد بخوانید بهم اطلاع بدید

مطمنم انشاالله شما هم قبول میشی.به شرط اینکه از تابستون شروع کنید

آقا هستم.
اگه دوس داشتید برای سال بعد بخوانید بهم اطلاع بدید مطمنم انشاالله شما هم قبول میشی.به شرط اینکه از ...

اره یکم اراده مو جم و جور کنم منم قصدم جدی هست ک بخونم حتما

اون دوستت داره و تو هم نسبت بهش کشش داری اما حس اون بیشتر هست،البته اون اخلاق چندان خوبی نداره اما باهوشه،بر عکس تو که خیلی خانومی اما زرنگ یا عاقل نیستی 😘

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot