shokofegiilllaaas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 654 عنوان آي يؤ آي و بيبي چك 52 بازدید | 6 پست سلام خانم هايي كه آي يؤ آي انجام داديد ٢٤ مرداد روز ١٦ سيكل آي يؤ آي انجام دادم و ٦/٧ برام آزمايش نوشتن و سيكل هام ٢٨ روزه س الان بيبي چك گذاشتم منفي بود خيلي ناراحتم علايم پريودي يكم دارم نفخ و زير شكمم سفت شده و پهلوهام درد داره 1401/06/05 | 18:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shokofegiilllaaas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 654 عزیزم نگران نباش زود بی بی چک گذاشتی توروخدا ؟ ممكنه اشتباه باشه اين درسته ك ميگن در اي يؤ اي نبايد بيبي چك گذاشت. اخه من هر دوره رها سادي زدم بيبي گذاشتم منفي شده و پريود شدم اصلا حالم خوب نيست از نظر روحي
آویدگلی عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1717 توروخدا ؟ ممكنه اشتباه باشه اين درسته ك ميگن در اي يؤ اي نبايد بيبي چك گذاشت. اخه من هر دوره رها ساد ... بله عزیزم خیلی زود گذاشتی،، بزار 2،3 روز دیگه بی چک بذار،، درکت میکنم انتظار خیلی سخته،، منم این روزا رو لمس کردم،، واقعا هیچی آدم رو شاد نمیکنه جز یه بچه
shokofegiilllaaas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 654 بله عزیزم خیلی زود گذاشتی،، بزار 2،3 روز دیگه بی چک بذار،، درکت میکنم انتظار خیلی سخته،، منم این روز ... ممنونم از راهنماييتون فردا ن پس فردا دكتر برام آزمايش تيتر بتا نوشته برام دعا كنيد همسرم خيلي بيشتر از من ذوق داره شكمم يكم سفت شده از نظر ظاهري نميدونم طبيعي يا ن
آویدگلی عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 1717 ممنونم از راهنماييتون فردا ن پس فردا دكتر برام آزمايش تيتر بتا نوشته برام دعا كنيد همسرم خيل ... به امید خدا دو روز دیگه خبر بارداریت رو به همسر میدی🤗
shokofegiilllaaas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 654 به امید خدا دو روز دیگه خبر بارداریت رو به همسر میدی🤗 ممنونم از دعاي خيرتون تشكرات دعاهاي شما