2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زهرا زهرا زهرا  ابرو کمونی زهرا  زهرا زهرا زهرا شیرین زبونی زهرا 💃💃

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

فقط دستم به زهرا برسهه میزنم شکمشو سفره میکنم 😑😑😑

نوشتم‌ 🖊رو 🍂🍃خیس آبی من دوستدارم خدایی 🙎‍♀️💟❣🤞 چشم‌ انتظارم میدونم‌ چشم‌ ب‌ راهی 👁🙎‍♀️👀🚶‍♀️ تو روستای دلم ❣🤩🥰 تو تک ساقه این 🧍‍♂️🌱🍁🍀این شالیرازی 🙎‍♀️🤩 من واسه تو بیدارو 🙎‍♀️🧍‍♂️👀 تو بی‌خبر از 🙎‍♀️🚫💬از حال من 🥺 سر رو 🧠بالشتت🛏 میزاری چرا توی دلم 🤔💟بزر‌ بی مهری میکاری 🌱 یه جوری کشتنم‌ هر روز 🙎‍♀️🔫 دنبال قصاصم‌ من‌ 🚶‍♀️🩸🙎‍♀️ اینا اصلا سر پوچیم دوستدارن ببازم من 😍🙃 اره خنده داره حالمممم 😂اراجیف‌ میگم و‌ خوبم‌ 😶👌 اصلا باش قبول‌ تو خوب👌🙎‍♀️✅من از انسانیت‌ دورم🙎‍♀️🚫
هیچی عزیزم مث همه داشت چاخان میکرد منتها بلد نبود😂😂😂

وقتی زیاد بخای به چاخانات شاخ و برگ بدی  گند میزنی😄😄 زیادی شاخ و برگ داد

اگر شراب خوری جرعه‌ای فشان بر خاک... از آن گناه که نفعی رسد به غیر چه باک 💖برای خیلیا میتونم بمیرم ولی تنها کسی که میتونم به خاطرش زنده بمونم تویی دخترم 💖

زهرا عقدسم گذاشت تو جیب چپش با این معروفیتش ۷ ساله تو نی نی سایتم انواع اقسام چاخان هارو دیدم شنیدم دیگه عادی شده واسم

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

ی بیکار ابلهی اومده تو سایت جنجال کنه قضیه دلوینت همین بود من ۳ ساله اینجام هرساله ازین قصه ها هس او ...

اه شما همه جا هستید 😂😂⁦❤️⁩

نوشتم‌ 🖊رو 🍂🍃خیس آبی من دوستدارم خدایی 🙎‍♀️💟❣🤞 چشم‌ انتظارم میدونم‌ چشم‌ ب‌ راهی 👁🙎‍♀️👀🚶‍♀️ تو روستای دلم ❣🤩🥰 تو تک ساقه این 🧍‍♂️🌱🍁🍀این شالیرازی 🙎‍♀️🤩 من واسه تو بیدارو 🙎‍♀️🧍‍♂️👀 تو بی‌خبر از 🙎‍♀️🚫💬از حال من 🥺 سر رو 🧠بالشتت🛏 میزاری چرا توی دلم 🤔💟بزر‌ بی مهری میکاری 🌱 یه جوری کشتنم‌ هر روز 🙎‍♀️🔫 دنبال قصاصم‌ من‌ 🚶‍♀️🩸🙎‍♀️ اینا اصلا سر پوچیم دوستدارن ببازم من 😍🙃 اره خنده داره حالمممم 😂اراجیف‌ میگم و‌ خوبم‌ 😶👌 اصلا باش قبول‌ تو خوب👌🙎‍♀️✅من از انسانیت‌ دورم🙎‍♀️🚫
فقط دستم به زهرا برسهه میزنم شکمشو سفره میکنم 😑😑😑

تاپیک در مورد چی بود قضیه

میگویند ب عقایدم احترام بذار! میگویم تو حتی نمی‌دانی عقایدت چیست!مختلف الاضلاعی ک هر زاویه اش ب چندسو است!___آفتاب پرستی ک در شب ماه را میپرستد___ حاصل عشق مترسک ب کلاغ مرگ یک مزرعه است...  
دلوینت با چه کاربری یکی بودن؟ عشم همسرم بود؟یه همچین چیزایی بود

دخترم دنیامه ام خیلی چاخان بود

وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤دخترای نازم مامان تا ته مرگ عاشقتونه❤️۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔