2777
2789
عنوان

امسال کیا رفتن مسافرت

219 بازدید | 13 پست

کجاها رفتین؟؟ چند روز طول کشید؟؟ چقدر خرج کردین؟! من و بچه هام خیلی دوست داریم بریم شمال شوهرم هیچ جوره راضی نمیشه. بیاین راهکاربدین چطور راضیش کنم؟؟ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

باید اصرار کنید

و بهشون بگید چقدر براتون مهمه

هزینه رو هم مدیریت کنید تا یهو هزینه زیاد متحمل نشید

ما بچه نداریم و شاغلیم و سفر دوست داریم برای همین ماهی یکبار رو میریم حداقل

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

باید اصرار کنید و بهشون بگید چقدر براتون مهمه هزینه رو هم مدیریت کنید تا یهو هزینه زیاد متحمل نشید ...

اصرار که زیاد کردیم. هزینه هم بهش گفتم همین طوری که تو خونه خودمون خرج میکنیم. اونجام خرج میکنیم. مدیریت خرج من عالیه خودشم میدونه ولی اهل مسافرت نیست

اصرار که زیاد کردیم. هزینه هم بهش گفتم همین طوری که تو خونه خودمون خرج میکنیم. اونجام خرج میکنیم. مد ...

ای بابا

مجبورش کن 

سفر حق شما و بچه هاست

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

خوشبحالت. من تا حالا سفر نرفتم

منم تا حالا باشوهرم سفر تفریحی نرفتم. فقط با خانواده خودم رفتم. اهل سفربودن ربطی به پولداری نداره. خیلی ها رو دیدم تو این گرما با پراید و بدون کولر باهزینه کم رفتن مسافرت..... 

متاسفانه شوهرم کمی خسیسه وچون شغلش رانندگیه بدش از مسافرت میاد

ای بابا