2737
2734

من شربت سکنجبین  که درست می کنم تا وقتی می جوشه شفافه اما همین که  خاموشش می کنم وسرد میشه شکرش ته نشین میشه 

نسبتا زیادم می ذارم بجوشه 

کسی می دونه علتش چیه ؟


بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2728
شکر واب رو بذارم نیم ساعت بجوشه بعد نعنا بریزنم ؟

اره عزیزم شکرو ابو ریختی اصلا هم نزن شکر خودش حل میشه اگ هم بزنی شکرک میزنه خراب میشه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
اره عزیزم شکرو ابو ریختی اصلا هم نزن شکر خودش حل میشه اگ هم بزنی شکرک میزنه خراب میشه

اها من همش می زنم همیشه 

پس اشتباه می کنم 

البته شکرک نیستا شکر توش نه نشین میشه امگار درست حل نشده با وجودی که خیلیم می ذارم بجوشه

2738
اها من همش می زنم همیشه  پس اشتباه می کنم  البته شکرک نیستا شکر توش نه نشین میشه امگار د ...

تواینبار دست نزن بمن بعد بگو چطور شده اگ باز شکرته نشین شد یمقدار ابشو بیشتر کن 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
یه سوال  وقتی نعنا رو داخلش میریزیم چه مدت بذارم بجوشه ؟

وقتی شهدت غلیظ شدو شکرو اب قشنگ جوشید میتونی اضافه کنی 

تا عطرو طعمشو بگیره چون اب جوشه فوری دم میکشه نعنا داخلش

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
2706
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز