خونمون هنوز اماده نشده . از وقتی داریم میسازیم خیلی اخلاقش فرق کرده . خونمون بغل خونه مامانمیناست . دیگه اصلا خونه اونا هم نمیره وقتی ام میاد من باشم اصلا حرف نمیزنه باهام . یه بارم هممون رفتیم خونه رو که تکمیل شده ببینیم اونم خونه مادرم اینا بود گفت من نمیام . بعد همه بهم تبریک گفتن ولی اون اصلا هیچی نگفت احساس میکنم خیلی ناراحته
نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍
نوه ام زود دنیا اومد۳۵ هفته و ۴روز از بارداری گذشته بود تاریخ ۱۶ مرداد۱۴۰۱ عجله داشت بیاد مبارکم باشه مادربزرگ شدم🤣🤣🤣🤣 😘😘😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊ناکرده گُنه در این جهان کیست بگو؟! آنکس که گُنه نکرد، چون زیست بگو؟! من بد کُنم و تو بد مکافات دهی! پس فرق میان من و تو چیست بگو؟! 😍😍😍 خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹گاهی اوقات فقط به آسمان نگاه میکنم ، لبخند میزنم و میگویم : خدایا میدونم که کار تو بود ! ممنونم 🤩🤩🤩🤩🤩 دعای خیر فقط این دعا: امیدوارم هیچ وقت محتاج بنده خدا نشی💖💖💖💖
خوب دیگه کاملا دلیل ناراحتیش مشخصه چون خودش خونه نداره ناراحته و قطعا هر کس دیگه هم بود ناراحت میشد ولی خیلی ناراحت کنندس که ناراحتیش رو نشون داده و خونه نداشتنش دخلی به شما نداره من بودم اصلا به رو خودم نمیاوردم و خوشحالیم رو نشون میدادم
نوه ام زود دنیا اومد۳۵ هفته و ۴روز از بارداری گذشته بود تاریخ ۱۶ مرداد۱۴۰۱ عجله داشت بیاد مبارکم باشه مادربزرگ شدم🤣🤣🤣🤣 😘😘😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊ناکرده گُنه در این جهان کیست بگو؟! آنکس که گُنه نکرد، چون زیست بگو؟! من بد کُنم و تو بد مکافات دهی! پس فرق میان من و تو چیست بگو؟! 😍😍😍 خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹گاهی اوقات فقط به آسمان نگاه میکنم ، لبخند میزنم و میگویم : خدایا میدونم که کار تو بود ! ممنونم 🤩🤩🤩🤩🤩 دعای خیر فقط این دعا: امیدوارم هیچ وقت محتاج بنده خدا نشی💖💖💖💖