سلام.من دو ماه پیش قرص لتروزول خوردم ۵ شب شبی ۲ تا جواب نگرفتم.ماه بعدش قرص لتروزول از شب تا ۹ شبی دوتا و در ۶ و ۹ پریودی دوتا انمول سینال اف زدم روز ۱۱ انپول hmg و در روز ۱۱ دو تا فولیکول ۱۷ و ۱۸ در تخمدان راست داشتم.روز ۱۴ دوتا امپول hcg زدم. ولی نتیجه نگرفتم .با اینکه روز بعد از پریود بی بی چک مثبت بود. این ماه از روز اول پریودی سیاه دونه و عسل قبل از صبحانه خوردم.از روز دوم هم دم کرده رازیانه صب و دم کرده تخم شوید شب هر کدام یک فنجان. امروز روز چهار پریود هستم.و قرص ویتاگنوس هم گرفتم که از امشب شبی دو تا بخورم.ولی نمیدونم لتروزول و کلومیفن بخورم یا نه؟؟؟؟ امپول hmg و سینال بزنم یا نه؟ اصلا برم دکتر یا گیاهی این ماه برم جلو...چی بخورم که فولیکول بالغ ازاد بشه...چون فک میکنم من فولیکولم ازاد نمیشه...چون دوماه پیش تخمدانم ک درد میکرد رفتم سونو گفت کیست کوچیک داری ولی بدون دارویی هفته بعدش کیست نبود ک حدس زدم کیست نبوده.فولیکول بوده..خوابشا بیاین و همراهی کنید..
سلام من تازه سونو واژینال دادم همه چیز نرمال بود کیست هم ندارم بزرگترین فولیکول ها 24/5 بودن هر دو تخمدان ولی کیت تخمک گذاری فقط یه خط نشون میده امروز طبق محاسبه باید روز تخمک گذاری باشه،یعنی ازاد نشدن؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.