2410
2553

سلام عزیزان اگ کسی هست ک فر یا ماکرو فر و تستر و امثالهم نداره ولی دوستداره چیزایی درست کنه که فقط بااینها میشه درست کرد یه راه کار عالی دارم.

بااینک خودم فر دارم اما چون یمدت خراب شده بود از این روش استفاده میکردم و واقعا تفاوتی با فر نمیکرد.


یه قابلمه بزرگ رو که روی درش دم کنی گذاشتین بزارین روی شعله گاز ودرش رو محکم بزارین پنج دقیقه زیرش رو تقریبا زیاد کنید تا گرم شه بعد کم کنید بهتره سایز قابلمتون بزرگ باشه و ترجیحا بدردتونم نخوره خیلی...داخل قابلمه و کفش یک چیز فلزی ک فاصله با کفش ایجاد کنه بزارین مثلا دوتا قالب شیرینی یا شعله پخش کن های پایه دار بعد داخل ظرفتون ک ترجیحا پیکس باشه قالب کیک یا حتی ظرفای مخصوص فر چیزی ک میخواین درست کنین رو بزارین و ظرف رو بزارین روی اون سطح فلزی ک گذاشتین کف قابلمه ودر قابلمرو محکم بزارین و بهش زمان بدین تا بپزه و مثلا تو برنامه آشپزی یدونه  کیک اماده کرده و گفته داخل فر بزارین بت فلان درجه و نیم ساعت زمان شما یمقدار زمان بیشتری بدین و چک کنید غذا یا کیک یا نونتون رو...نگران درجه ام نباشین با این روش درجه رو هر مقدارهم گفته باشن میتونین تنظیم کنیدو دستتون میاد بعداز دوسه بار..من لازنیا.کیک.نون.کلوچه.مرغ هرچیزی ک بگین پختم بااین روش..پس هنرخودتون رو محدود به داشتن امکانات نکنید.

ببین برای منم همین پیش اومده بود دقیقا!!!😥 

من از یکی از پزشکای دکترساینا ویزیت انلاین گرفتم از خونه و خیلییییی خوب بود و حتی توی تعطیلی های عید هم هستن. 

بیا اینم لینکش ایشالا مشکلت حل میشه 💕🌷

2720
2714
عالی فقط یه سوال ؟ زیر قابلمه شعله ش زیلد باشه یا کم و اینکه قابلمه بدون روغن یا آب نمیسوزه؟ البته ...

عزیزم گفتم یه قابلمه باشه ک نخوای بهتره و فقط دیگ مخصوص همینکار نگهش داری..اولش زیاد میکنی پنج دقه کمتر بعد دیگ کم میکنی گرم شد اگر روغن بریزی ک شدیدا میسوزه و اگرم آب بریزی میشه بخارپز

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2712

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

معما

آراماآرامشم | 20 ثانیه پیش
2687