اگه شوهرتون باشه و مجببببور باشید و محکوم باشید که با چنین موجودی زندگی کنید چه طور باهاش برخورد میکنید که از نظر روحی کمترین آسیب رو ببینید خودتون و بچه هاتون...
روضه ندارد تنی که سر ندارد؟؟...تنی که جای بوسه مادر ندارد؟؟!!!😢😢💔💔💔💔
منم خواهرام انرژی منفی وحسودن متاسفانه ومن کاری که کردم رابطم رو کم کردم فقط قطع نه کم
منکه قطع رابطم هی مامانمو میندازه به جونم
هی حرف مفت میزنه
من فقط براش خیروخوبی خواستم ولی اصلا نمیتونه ببینه دونفرباهم خوبن حتی دوتا همسایه
من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه
من خودمم خود لعنتیم شوهرم باشه طلاق میگیرم خودمو چیکارکنم ؟؟کاش میشد خودتو رها کنی بری
یعنی خودت سمی؟ تو رو خدا نباش...اطرافیان واقعا زجر میکشن از دست چنین افرادی...من شوهرم یه حال خراب کنه به تمااام معناست...همین که از در خونه وارد میشه حتی دخترمم که 6سالشه آشکار عصبی میشه...اما وقتی سرکار خودم و بچه ها اینقدر آرومییییم
روضه ندارد تنی که سر ندارد؟؟...تنی که جای بوسه مادر ندارد؟؟!!!😢😢💔💔💔💔
من بچه ی تهرانم، ینی هم تهران بدنیااومدم هم ۳۰سال تهران زندگی کردم و ازدواج کردم، ۴ساله رفتم ی شهرستان کوچیک چون از تهران وشلوغیاش خسته شدیم، خانواده همسرمم اصفهانن پس حق نظردادن برای هرسه شهررودارم. تو تاپیکام ونظرام کاراگاه بازی درنیارچون هیچ دروغی ازش درنمیاد، من بعد۴سال دوستی با دوست پسرم ازدواج کردم ۱۵سال پیش یروز داستانشوتعریف میکنم امیدوارم اگه به صلاحته تجربش کنی. حالاکه تا اینجاروخوندی ی صلوات مهمونم کن جدم دعاگوت باشه