2410
2553

دعام کنید

میشه دعاکنید شخص موردنظرم برگرده؟💎بهم نه نگید دلمو نشکونید

کیو گول میزنی 

میخوام بدونی که من عوض شدم ، شایدم یکم عوضی .. اینسری دیگه واقعا اون قلب مهربونمو انداختم جلوی سگا تیکه تیکش کردن ؛ میخوام بدونی که دیگه با موش مردگی بازیاتون خام نمیشم ، دیگه فرصت نمیدم دیگه درک نمیکنم ! دیگه با کوچیک ترین چیز ترکتون میکنم و میرم . الان ی قلب جدید دارم با قانونای جدید .. قانون اول و اخرش اینه که اگه از این قلب رفتی ، دیگه راه برگشتی وجود نداره ! یا الان یا هیچوقت .

بلک فرایدی که تموم شد، نوبت پینک فرایدی شده!!

اگر هنوز خرید نکردی و از تخفیف‌ها جا موندی فوری بیا اینجا.

چون تو نی نی سایت تا 10 آذر تخفیف‌ها برقراره و میتونی ازش خرید کنی.

کلی محصول داره، از لوازم آرایشی و عطر و لباس گرفته تا پوشک بچه توش پیدا میشه.

2603
منم همینو میگفتم میگفتم برگرده میگم نمیخوامت برگشت و هفتم عقد کردیم 😐 فاز غم برندار حداقل جلو من یک ...

خوش بحالت

نه من این شانسا نیس شکستای عاطفی من زیادن....

منم همینو میگفتم میگفتم برگرده میگم نمیخوامت برگشت و هفتم عقد کردیم 😐 فاز غم برندار حداقل جلو من یک ...

کاش منم جای تو بودم😞

خدایا کاش خودت بغلم کنی قول میدم دیگه هیچی ازت نخوام🥲
2640

چه شانس ت خوب بوده که برگشته منو شیش ماهه خودمو بستم به دعا و...

🌱💚 سادات هستم 💚🌱

برای منم همین دعا رو بکن خیلی از سوال هام بی جواب موند خیلی حالم گرفته شد وقتی گفت من برای رابطه ای ک تموم شده تلاش نمیکنم خیلی دلم میخواد برگرده حالشو بگیرم البته نشونه هایی برای برگشت گذاشته ک من پی ام بدم اما کور خونده

❄ Only G♥D ❄
2456

اگر برگرده مطمعنم نمیتونی بگی نمیخوامت. میدونی چرا ؟چون هنوز برات مهمه و نتونستی فراموشش کنی ولش کن بابا فرض کن بهش گفتی فراموش کن بره خودت به کارای مفیدی مشغول کن تا آدم موفقی بشی عزیزم 

برای منم همین دعا رو بکن خیلی از سوال هام بی جواب موند خیلی حالم گرفته شد وقتی گفت من برای رابطه ای ...

انشالله برمیگرده

2604