2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 31 پست

من معمولا رو به قبله میشینم چارخونه عادی اگرم نشد هرکجا خواستم میشینم دعا یا قرآن میخونم با وضو یا بی وضو 

بخوای برا خودت سختش کنی اصلا انجام نمیدی انجام دادن معمولی بهتره تل انجام ندادن

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...

زیارت عاشورا من چن سال پیش پرسیدم گفتن سجدش مستحبه حتی پریودم باشی میتونی بخونی فقط سجده نکنی 

وضوام نداشته باشی اشکال نداره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درازکشیده😶احساس صمیمیت میکنیا، خب بهرحال هرکاری آدابی داره

دیروز از ساعت شش سرپا بودم ساعت ده صبح بود دخترم شیر خاست دراز کشیده شیر دادم زیارتمم خوندم چون نذر داشتم 

الان باید یکی دیگ بخونم سهم دیروزو؟؟؟

مادر خوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی واسه دخترم باشم❤️😁🥺  
من گاهی دراز میکشم از رو گوشی میخونم مخصوصا ماه رمضون تو صحر یعنی اشکالی داره

نه بخوای برا خودت سختش کنی اصلا انجام نمیدی اونجوری حداقل ثواب کردی

زیارت عاشورا سجده داره یعنی بدون وضو سجده مکنین

خیلی کم پیش میاد..اکثر اوقات بعد از نمازم میخونم..ولی وقتایی که آدم عذرشرعی داره که نمیتونه وضو بگیره🥴🥴

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  
زیارت عاشورا من چن سال پیش پرسیدم گفتن سجدش مستحبه حتی پریودم باشی میتونی بخونی فقط سجده نکنی  ...

یعنی اشکال ندار من هر وقت نتونم بجا بیارم سجده شو فک میکنم مونده گردنم از شخص مطمئنی پرسیدین شما

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
دیروز از ساعت شش سرپا بودم ساعت ده صبح بود دخترم شیر خاست دراز کشیده شیر دادم زیارتمم خوندم چون نذر ...

وای نه چونکه مامانی تازه ثوابشم بیشتره🥺❤

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
خیلی کم پیش میاد..اکثر اوقات بعد از نمازم میخونم..ولی وقتایی که آدم عذرشرعی داره که نمیتونه وضو بگیر ...

بله درسته برا منم سواله ببینم سجده کردن آدم میمونه اینطور مواقع یا نه

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
یعنی اشکال ندار من هر وقت نتونم بجا بیارم سجده شو فک میکنم مونده گردنم از شخص مطمئنی پرسیدین شما

من اون سالا ک مدرسه میرفتم یه خانوم طلبه تو‌مدرسمون بود پرسیدم ازش 

کلا زیارت عاشورا خودش مستحبه سجدشم مستحبه دیگه سجده ی واجب ک‌نیس

من اون سالا ک مدرسه میرفتم یه خانوم طلبه تو‌مدرسمون بود پرسیدم ازش  کلا زیارت عاشورا خودش مستح ...

مرسی عزیز💚

بله درسته برا منم سواله ببینم سجده کردن آدم میمونه اینطور مواقع یا نه

نمیدونم ولی فکر نکنم ایرادی داشته باشه..فقط سجده واجب قرآن هست که تو اون مواقع نباید خونده بشه

یه روزی همههه‌ی خستگی‌هات رو میفروشی و رویاهات رو باهاش میخری   دست از تلاش کردن برندار...تو فوق‌العاده‌ای  
نمیدونم ولی فکر نکنم ایرادی داشته باشه..فقط سجده واجب قرآن هست که تو اون مواقع نباید خونده بشه

ممنون عزیز💚

بچه ها سخت نگیرید 

الان دراز کشیدید به دلتون می افته یه صفحه قرآن بخونید اگه حال دارید پاشید وضو بگیرید رو‌به قبله با همه ی آداب بخونید چ بهتر اگه حال ندارید در همون حالت بخونید 

اگه هربار ب دلت می افته بگی نه حوصله ندارم وضو بگیرم و فلان کنم ولش میکنی میره 

هیچیم نخوندی