2777
2789
تو طرح و مدل موندم 

سایت چینی زرین رو ببین عکس همه مدلا توشه میتونی انتخاب کنی.

من اینو دارم... شیک و ساده اس:

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چطوری فله بگیرم میشه بیشتر توضیح بدین 

من واسه جهازم فله خریدم از مغازه ای که خرید کردم. مثلا میتونین ۴ دست برنج خوری ، ۴ دست میوه خوری و ۲ یا سه دست خورشت خوری ،۲ با ۳ دست سوپ خوری و ۴ دست هم دستکاسه. البته این بر میگرده به توان مالیتون و تعداد اعضای خانواده خودتون و همسرتون

این چند چقدر خوبه ؟؟

من پارسال خریدم. دوازده نفره اش فکر کنم 6 یا 7 تومن بود. شیش نفره 1900. من دو دست شیش نفره گرفتم. 6 نفره اش فنجون و کاسه بزرگ نداره ولی بقیه چیزاش تکمیله. اسمش سری ایتالیا اف و درجه عالیه.

در بدترین ما آنقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب‌جویی کند.
اينا رو هم اون روز از نزديك ديدم ١٨ نفره اش رو ١١ مليون و ششصد زده بود خيلي خوشگل بودن

پیج داری ؟؟خیلی خوشکلن شوش مارگارتشو شونزده تا نوزده میلیون حتی بیست تومان قیمت داد فقط الیزابت یازده تومان بود