2777
2789

اختلاف سنیمون زیاده ..و من تصمیم دارم درسمو ادامه بدم فک نمیکنم مشکلی داشته باشن بازم مرددم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودم معتقد نیستم ب ازدواج تو این سن چون ۶ سال دیگه ام میتونم ازدواج کنم ولی یکمی مردد شدم .

چرا مردد شدی

طرف ویژگی خوب خاصی داره؟

به نظرم طرفت باید دیگه خیلی نایس و همه چی تموم باشه که ادم تو این سن تن به ازدواج بده

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
چرا مردد شدی طرف ویژگی خوب خاصی داره؟ به نظرم طرفت باید دیگه خیلی نایس و همه چی تموم باشه که ادم ت ...

میشه گف تقریبا شرایطش با اونی ک من میخاستم جور بود ...البته مادرش خیلی اصرار داره دیگه رف رو اعصابم ..دیگه کم اوردم جلوش🤣🤣

زوده هنوز من دخترداییم تو همین سن ازدواج کرد الان میگه خیلی پشیمونه  با اینکه شوهرش خوبه  ...

درسته ...خودمم موافق نیستم فقط یکم ب شک افتادم..ولی اینجا دختر ۱۴ ساله ام ازدواج میکنه🤣🤣

درسته ممنون ازتون..میشه یکم از خودتون بگید🌹

چی بگم عزیزم

۲۲ سالمه

کارشناسی تموم کردم دانشجو ارشدم

کار میکنم و درس میخونم

دیگه چی بگم😂

میشه گف تقریبا شرایطش با اونی ک من میخاستم جور بود ...البته مادرش خیلی اصرار داره دیگه رف رو اعصابم ...

باور کن معیارایی که الان داری ۵ سال ده کلا دگرگون میشه و به الانت یا میخندی یا گریه میکنی

درسته ...خودمم موافق نیستم فقط یکم ب شک افتادم..ولی اینجا دختر ۱۴ ساله ام ازدواج میکنه🤣🤣

اینجا که همش دروغه اصن باور نکن😂

میدونی من یه سال ازت کوچیکترم😄

ولی به نظرم حداقل تا 22 باید صبر کنی  آدم معیاراش طرز فکرش خواسته هاش از زندگی تا از مرحله نوجوونی و اون شور و شوق اول جوونی دربیاد خیلی فرق میکنه

چی بگم عزیزم ۲۲ سالمه کارشناسی تموم کردم دانشجو ارشدم کار میکنم و درس میخونم دیگه چی بگم😂

خواستم یکم از تجربیاتتون استفاده کنم❤من کنکورمو اون رشته ایی ک میخاستم قبول نشدم الن خیلی افسرده شدم🙈مادره این پسره ام هی میره رو مخم البته مادرم کلا رد میکنه 🤪

اینجا که همش دروغه اصن باور نکن😂 میدونی من یه سال ازت کوچیکترم😄 ولی به نظرم حداقل تا 22 باید صبر ...

ن منظورم اطراف خومونه ینی تو شهرمون و اطرافیان😂❤❤..ممنون از نظرتون🌹🌹