2777
2789
عنوان

آمپول hcg زدم و هاله بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 13227 بازدید | 44 پست
من فردا بی بی چک مارک دیگه میگیرم.همزمان هم مدیکور رو و اون یکی را میزنم ببینم جوابش یکیه یا ن.اخه م ...

عزیزم اگه باردار باشی که بیبی منفی نمیشه دیگه وارک وندفو بگیر جوابش اکثرا درسته 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اگه باردار باشی که بیبی منفی نمیشه دیگه وارک وندفو بگیر جوابش اکثرا درسته 

جدی؟؟؟ اخه خانما میگفتن بعد از hcg مثلا تا روز ۱۰ مثبت بوده بعد روز ۱۰ و ۱۱ منفی شده بعد دوباره مثبت.

چه میدونم ولی بنظرم بزار دو سه روز دیگه دوباره بی بی بزن 

سلام دوست عزیز.گفتم بهتون اطلاع بدم.امروز بی بی چک مدیکور و روژان و یونی تست زدم.مدیکور و یونی تست هاله داشت که به مدیکور به نسبت دیروز انگار رنگش همونه.ولی روژان منفی

سلام دوست عزیز.گفتم بهتون اطلاع بدم.امروز بی بی چک مدیکور و روژان و یونی تست زدم.مدیکور و یونی تست ه ...

چرا نمیری آزمایش عزیزم ؟ آزمایش چون خونه درصد خطاش خیلی کمه برو خیالت راحت بشه 

چرا نمیری آزمایش عزیزم ؟ آزمایش چون خونه درصد خطاش خیلی کمه برو خیالت راحت بشه

میترسم برم و زود باشه.تا روز پری میگن صبر کن. الان چون۱۱  روز گذشته  میگن نشون نمیده.اتفاقا تا در ازامایشکاه رفتم..ولی ترفتم داخل و رفتم بی بی چک کرفتم

چه میدونم ولی بنظرم بزار دو سه روز دیگه دوباره بی بی بزن 

امروز مثل بقیه روزا که بیدار شدم درد پریودی داشتم.ک خوب شد.یکم پیاده روی کردم بعدش ک دراز کشیدم زیر دلم شروه کردن ب سوختن....میسوزه زیر دلم...نمیفهمم ک یه نقطه بست یا گسترده.ولی میسوزه.کیست نباشه.؟

امروز مثل بقیه روزا که بیدار شدم درد پریودی داشتم.ک خوب شد.یکم پیاده روی کردم بعدش ک دراز کشیدم زیر ...

عزیرم تا مطمئن نشدی پیاده روی نرو چون اگه باردار باشی خوب نیست ماهای اول بری پیاده روی الان چند روز گذشته از آمپول؟

عزیرم تا مطمئن نشدی پیاده روی نرو چون اگه باردار باشی خوب نیست ماهای اول بری پیاده روی الان چند روز ...

امروز ۱۳ روز بود.امید ندارم.امشب بی بی گذتشتم منفی بود.ولی زیر دلم راه ک میرم بعدش میسوزه.نافم یجوریه.هر از گاهی درد میکنه. الانم انگار تخمدان راستم میسوزه.نمیدونم توصیف کنم.اثر امپول فک کنم تا دیروز بوده ک امروز منفی شده.نمیدونم ممکنه ک مثبت بشه یا ن.کسی بوده ک تا روز ۱۲ یا ۱۳ اثر امپول تو بدنش باشه بعد بی بی منفی بشه بعد دوباره مثبت؟

عزیرم تا مطمئن نشدی پیاده روی نرو چون اگه باردار باشی خوب نیست ماهای اول بری پیاده روی الان چند روز ...

حس میکنم زیر دلم باد کرده از درون.خخخخ

یعنی میشه که بشه؟؟؟؟؟

البته یک ساعت پیش ترسح پنیری داشتم که انگار یه کم قرمز بود رو دستمال.خیییلی محو. ک اگر دقت نمیکردم معلوم نبود.حالا نمیدونم دارم مریود میشم یا لانه گزینی.ک ۹۹ درصد مریودی  کوفتی هست.

منم ماهی که حامله بودم احساس سنگینی میکردم زیر شکمم 

برام دعا کن....فقط میگم خانم هایی ک چند ساله انواع درمان ها را میکنن واقعا چه به سرشون رفته...هرماه از استرس پیر میشن..خدا فقط بهمون رحم کنه..من یک سال و نینه اقدامم ولی سه ماهه دارو میخورم.از این سال همیشه قبل از پریودی استرس پیرم کرد.اگ تا عصر فردا مریود نشدم میرم ازمایش.طاقت ندارم... فردا روز ۱۴ هست.. این بیبی چک هر مارکی یه جوره...باهم هماهنگ نیستن.