2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2702 بازدید | 138 پست
خوی وقتی بلد نیست حرف بزنه و نمیفهمه هنوز همه جا نجس میشه و استارتر همش باید هزینه کنه برا شستن فرش ...

کم کم شروع می‌کنه بچه هم خودش باید آمادگی داشته باشه 

من دخترم رو یک سال و نیمه بود گرفتم هی جایزه بگیر ببر بیار 

پسرم رو دوسال و هفت ماهه بود خودش گفت این بده ،منم پوشک رو درآوردم یک هفته بعد هم گفت این  کثیفه بدم میاد اونم رفت 

الان دو سال و‌ یازده ماهشه دیگه کامل خودش می‌ره بدون که به من بگه خودشم میشوره  

ولی بچه ایی که هنوز همکاری نمیکنه رو باید زمان بده

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

من دوقلو دارم ۱۶ماهگی شروع کردم ،یه ربع یه بار می‌بردم جیش میگرفتم،واسه پی پی هم شور ت آموزشی گرفته بودم،وقتی دستشویی داشت خودش می‌رفت دم در دستشویی،زود یاد گرفتن،ولی خودم خیلی سختم شد

آیت،سابق هستم،حرف حق زدم تعلیق شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرم بیست و دو ماهگیش خودش مای بی بی ش رو باز کرد دیگه نذاشت ببندم روزی سی چهل بار منو میبرد دستشویی تا با آب بازی کنه یه ماه فرشارو جمع کردم از فرصت استفاده کردم یادش دادم الان دقیقن دوساله شه دیگه یاد گرفته . دو هفته اول تند تند ببر بعدش یاد میگیره شباهم مایعات زیاد نده که سیل را میفته. صبح بعد بیدار شدنم سریع ببر دستشویی

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابدیت رو در پیش داریم هستیم که هستیم....‌‌

دو سال و چهار ماه  ولی صحبت میکنه جمله نمیگه ولی کلمه کلمه  صحبت میکنه

آخی.خدا برات نگهش داره.شما گرفتیش از پوشک؟

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
جدی؟؟ پسر من اصلا متوجه نمیشه...همش سرگرم بازیه همششش

خب بچه ها با هم فرق دارن

از الان مثلا نیم ساعت یک ساعت یک بار ببرش تو حموم و همش بگو جیش کن مامان 

یا هر اسم دیگه ای ک خودت میدونی 

بعد یادش میگیره ک چیه

ولی فشار بش نیار بذار راحت باشه 

شاید هم. واقعا باید تا سه سالگیش صبر کنی 

چند تا فاکتور لازمه   یک'کامل حرف بزنه دو پوشکش تا صبح خشک باشه هيچ بچه ای با پوشک مدرس ...

دقیقا

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
آفرین درسته. کاش همه بدونن که بچه ها باهم فرق دارن. حتی دوتا برادر هم شبیه هم نیستن. اصرار بی موقع ...

🌸🌸🌹🌹 آره من چند روز برا کوچیکه تلاش کردم یاد

بگیره فایده نداشت میذارم کمی بزرگترشه 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

ممنونم خیلی ارامبخش بود حرفتون...بعضی حرفا استرس وارد کرد بدتر بهم

سلامت باشید 

بجه با بچه فرق داره و اولین شرط هم اینه شما آرامش داشته‌ باشی که کار هردو آسون بشه

الان خواهر من بچه اول رو دو و نبم سالگي گرفت بعدی فعلآ سه سالشه و هنوز شروع نکرده چون  میگه اصلا و ابدا آمادگی نداره هردو هم دختر خواهرم هم شاغل

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
کم کم شروع می‌کنه بچه هم خودش باید آمادگی داشته باشه  من دخترم رو یک سال و نیمه بود گرفتم هی ج ...

آها.ممنونم گلم

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
من دوقلو دارم ۱۶ماهگی شروع کردم ،یه ربع یه بار می‌بردم جیش میگرفتم،واسه پی پی هم شور ت آموزشی گرفته ...

وایی زود نبود؟

تازه دوقلو..

😥

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

من قصد دارم دو سال و نیمش شد بگیرم

و اینکه هر وقت دستشویی میرم میگم وای چیش دارم جیش جیش

کلمه جیش یاد گرفته

و اینکه دستشویی بزرگ می کنه بخاطر اینکه متوجه بشم و سریع بشورم میگه اوفه اوفه

که فکد کنم هی تکرار کنم یاد میگیره

الان خیلی زود ۱۸ ماهشه و بعضی وقتا واسه لجبازیم شده نمیاد مطمئنم و نمیخوام به بچه و خودم فشار بیارم

گوربابای پول پوشک

بچه اوردن خرج داره 

خواهرشوهر من دو تا بچه هاشو۳ و نیم سالگی گدفت خیلی راحت

من دخترمو ۲ سال ۳ ماهگی گدفتم خیلی سخت بود چون هیچی نمیگفت و بلد نبود و میترسید

پسرم بیست و دو ماهگیش خودش مای بی بی ش رو باز کرد دیگه نذاشت ببندم روزی سی چهل بار منو میبرد دستشویی ...

البتع اینم بگم یک ماه تموم پدرمو در اورد موقع جیش شورتشو درمی‌آورد می‌رفت جلو در دستشویی ولی نمی‌گفت آنقدر تکرار کردم پسرم جیش کجاست دستشویی تا یاد گرفت. الان میگه اَشوری😑😂

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابدیت رو در پیش داریم هستیم که هستیم....‌‌

پس فعلا نمیشه از پوشک گرفتش. اولین علامت اینه که شب وقتی تا صبح خوابه ادرار نکنه

مگه میشه؟