2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2702 بازدید | 138 پست
پس فعلا نمیشه از پوشک گرفتش. اولین علامت اینه که شب وقتی تا صبح خوابه ادرار نکنه

جدی؟؟؟

ینی صبر کنم هروقت نکرد شروع کنم؟

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
چجوری شروع کردی و بهش فهموندی؟

پوشکش نکردم،  همین و بهش گفتم هر موقع جیش داری بگو باید بری دستشویی،  تقرییا یه هفته طول کشید یادگرفت، ممکنه روزای اول تو خونه جیش کنه تا یاد میگیره و طبیعی هم هست ولی زود راه میفته. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند تا فاکتور لازمه   یک'کامل حرف بزنه دو پوشکش تا صبح خشک باشه هيچ بچه ای با پوشک مدرس ...

احسنت

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

دختر من 1چ سال و هشت ماهشه حرف نمیزنه فقط چن تا کلمه رو اگه من بگم اون تکرار میکنه خیلی نگرانم منظورش با اشاره میرسونه هر چی بخاد اینا طبیعیه؟ 

عوض شد اون دختری که از تاریکی میترسید.... سخته بد شدن  ولی من عوض شدم    سال هاست در کنار حیواناتی زندگی میکنیم که ادعای انسان بودن میکنند/:      وقتی هیچ گهی نشدی تو زندگیت بهم مسیر زندگی کردن یاد نده🙄    اگه چیزی گفتم که ناراحت شدی بگو دوباره بگم.     هیچکس دوستت نیست اونا فقط ترسیدن از اینکه بخوان دشمنت باشن😏🖐🏻      دلتنگی مثل یه چاقوی کند میمونه نمیبره ولی بشدت درد داره:)      اینکه الان دارید چقدر تلاش میکنید مهم نیست مهم نتیجه تلاش و کار شماست امضام کپیه از یکی کاربرای سایت یادمم نیس کیه دوس داشتم این متنو :) 

من پسرم یک سال و دو. ماهشه جیش و بلده، هر وقت تو مای بیبی جیش میکنه میگ جیش جیش 

تصمیم دارم شهریور بگیرمش ک یک سال و شش ماهشه 

الان اکثرا شبا باز میذارمش و جیش نمیکنه 

یکی میگفت شبا باز بذارید اگ خیس هم کنه خودش بعد ی مدت بدش میاد دیگ این کار و شب نمیکنه خودش و نگه میداره 

ولی در کل مطلب خیلی زیاد هست دربارش 

ی وقت ببرش حموم وقتی جیش کرد همش تکرار کن جیش جیش، یاد میگیره 

پس فعلا نمیشه از پوشک گرفتش. اولین علامت اینه که شب وقتی تا صبح خوابه ادرار نکنه

اصلن این روش حدس زدن درست نیست.

خیلی از بچه ها تا وقتی برن مدرسه ام شب ادراری دارن

بهتره کم کم شروع کنه بهش یاد بده 

پس چرا دخترم زبونش  دو متره    

چن وقتشه

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
چند تا فاکتور لازمه   یک'کامل حرف بزنه دو پوشکش تا صبح خشک باشه هيچ بچه ای با پوشک مدرس ...

ممنونم خیلی ارامبخش بود حرفتون...بعضی حرفا استرس وارد کرد بدتر بهم

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

خود بچه باید امادگی داشته باشه من دخترم دو سال و نیمه است بعد عید گرفتمش امادگیشو کامل داشت حتی قبل عید بگیرم بخاطر مسافرت نگرفتم دخترم کامل حرف میزد پوشکشو درمیاورد بلد بود تو دسشویی بشینه پی پیشم اعلام میکرد 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
جدی؟؟؟ ینی صبر کنم هروقت نکرد شروع کنم؟

آره ولی میتونی بهش با کارتون و شعر اینا آموزش بدی از الان که هم آمادگی داشته باشه هم علاقه داشته باشه و نترسه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
من پسرم یک سال و دو. ماهشه جیش و بلده، هر وقت تو مای بیبی جیش میکنه میگ جیش جیش  تصمیم دارم شه ...

جدی؟؟

پسر من اصلا متوجه نمیشه...همش سرگرم بازیه همششش

واییی منم همینم😭

به من نظرم اصلا به حرف دیگران اهمیت نده .می‌دونیم من خودم پسر مو دو سالگی گرفتم .اونموقع یادمه یهو از شیر و پوشک گرفتم .فکر میکنم اونموقع خودم روحیه خوبی داشتم صبرم زیاد بود .شوهرمم خیلی کمک میکرد .ولی الان شوهرم اصلا اونجوری نیست همه مسئولیت دومی با خودمه .شوهرم بخاطر فوت پدرش همش درگیر مادر و خواهرشه .منم برا دومی اصلا به خودم فشار نمیارم در نهایت تا سه سالگی پوشک میکنم 

اصلن این روش حدس زدن درست نیست. خیلی از بچه ها تا وقتی برن مدرسه ام شب ادراری دارن بهتره کم کم شرو ...

اشتباه میکنید