امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
من الان دقیقا تو موقعیت شمام .دخترم دو سال و نیمه و همه قشششنگ یادشونه ها فکر کن کسایی هستن که من یادم نمیاد اینا هستن یا نیستن مثلا تو مزار یا اینور اونور آدمو میبینن سریع میگن دخترتو گرفتی از پوشک .منم که خودم فعلا آمادگی شو ندارم تازه شروع کردم روزا پوشک نمیکنم . ولی هر نیم ساعت میبرم دشویی .بعضی وقتا زود جیش میکنه ولی بعضی وقتا آنقدر میشینیم نمیکنه🤦😭
برای هیچ کاری نه دیره نه زود هر موقع که دیدی خودش آمادگی داشت بگیر هیچ بچه ایی با پوشک ...
خوی وقتی بلد نیست حرف بزنه و نمیفهمه هنوز همه جا نجس میشه و استارتر همش باید هزینه کنه برا شستن فرش و پتو و....
امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
عزیزم اوایلش سخته ولی حتما اول بهش بگید عروسکت ببر جیش کنه یا پی پی کنه باهاش صحبت کنید پوشاک یاحالا بی بی عیبه کثیفه بچه دوسال نیم میفهمه چی میگی من دخترم دوسال و نیمش هست
عشقم بچه ی منم همین سن بود بعد من نگرفته بورمش همسایمون گفت گناهه بچه عفونت میگیره دیگه بزرگ شده زیاد ادرار میکنه میسوزه بدنش بعد من یه ماجرایی برام پیش اومد اون شد توفیق اجباری ک مجلور شدم از پوشک بگیرمش بخدا بعدش هم خودت هم بچت هم شوهرت از بابت عزینه ها انقدر راحت میشید بچه طفلی هوا میخوره بدنش عرق سوز نمیشه
❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433 دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘